Her kan du finde studierabat i Aalborg: 15+ steder med studiekortrabat

Skal du ud at opleve alt det, Aalborg har at tilbyde? Men lever du også på et SU-budget? Så læs med her, hvor vi har samlet en guide over steder i Aalborg, hvor du kan bruge dit studiekort til at få studierabat på diverse ting og sager.

Karoline Denning
2024-04-19

Vi har gjort arbejdet og samlet alt, hvad du har brug for i én liste. I denne guide kan du finde alt fra kulturelle oplevelser og restauranter til frisører og tandlæger i Aalborg. Så læg studiekortet i lommen, så du altid er klar til at få studierabat og studiepriser.  

Flere guides med studierabatter

>> Hvor kan man få studierabat?

>> Find studierabat i Købehavn

>> Find studierabat i Odense

>> Find studierabat i Århus

Frisører i Aalborg med studierabat

Uanset om du er til farvet hår, avancerede klipninger eller en simple studsning, så er der studierabat at hente hos din lokale Aalborg frisør. Du kan spare op til 15% på din behandlinger. Så inden du giver dig i kast med din hårforandring, så se lige om ikke du kan spare lidt studieprocenter.  

Art of Hair Aalborg 

“Vi bestræber os på stor præcision, kreativitet og nyskabelse.” Sådan skriver Art of Hair på deres hjemmeside. Her er du altid sikret god dialog mellem frisør og kunde, så du går glad hjem fra salonen.  
 
Lokation: Vesterbro 56, Aalborg 
Studierabat: 15% studierabat 

Deres Urban Klip

Der er ikke det Deres Urban Klip ikke kan klare. Brudeopsætning, ekstensions og barbering er bare blandt de mange behandlinger, som Deres Urban Klip tilbyder.     
 
Lokation: Urbansgade 23, Aalborg 
Studierabat: 10% studierabat 

Hair Fashion

Savner du lidt eksklusivitet i din hverdag, så kan du få det hos Hair Fashion. Som Hair Fashion selv skriver: Du fortjener lidt luksus!   
 
Lokation: Rantzausgade 3, Aalborg 
Studierabat: 15% studierabat mellem kl. 09-13 

Klip&Form   

Hos salon Klip&Form møder du frisører, som altid er opdateret på de nyeste trends. Du er altid sikret kompetent rådgivning, så du får dit ønskede resultat.    
 
Lokation: Vesterbro 82, Aalborg 
Studierabat: 10% studierabat 

Søborg og Henriksen  

Søborg og Henriksen er en af de ældste saloner i byen. En behandling hos Søborg og Henriksen er en total oplevelse med selvforkælelse og velvære.  
 
Lokation: Boulevarden 1, Aalborg 
Studierabat: 15% studierabat  

Kultursteder i Aalborg med studierabat 

Foretrækker du at bruge dine penge på kultur, så læs med her. Du kan nemlig få studierabat på et hav af kulturelle oplevelser. Der er både studierabatter til familievenlige aktiviteter og til oplevelser med studievennerne.

Aalborg Zoo 

Skal du på familieudflugt er Aalborg Zoo oplagt. Der er noget at se for både store og små (men især fordi der er studierabat).   
 
Lokation: Mølleparkvej 63, Aalborg 
Studierabat: Spar 47,- på entré 

Biffen Nordkraft

Hos Biffen Nordkraft kan du både se tidens store blockbustere og de lidt mere avantgarde film. Så hvad end du er til, er du sikret en god filmoplevelse i biografen.  
 
Lokation: Teglgårds Plads 1, Aalborg 
Studierabat: Spar 15,- på billetten 

Dan’s Poolhall

Hvis der er gået for meget hverdag i den, så kan du passende tag til Dan’s Poolhall og tag et spil med vennerne og drikke en øl eller to. Du får nemlig hele 25% rabat på regningen.  
 
Lokation: Ved Stranden 13, Aalborg 
Studierabat: 25% studierabat søn-tors

Seaport 

Skal du ud at forbrænde nogle kalorier, så er bowling et sjovt alternativ til fitness. Hos Seaport kan du nemlig få studierabat på både bowlingbane og skoleje.  
 
Lokation: Strandvejen 7, Aalborg 
Studierabat: Man-fre mellem kl. 12-16 

Aalborg Kongres og Kultur Center 

Skal du ud at være kulturel i Aalborg, så er det selvfølgelig oplagt at tage i Aalborg Kongres og Kultur Center. Her er der alt fra comedy til foredrag til fællesspisning.   
 
Lokation: Europa Plads 4, Aalborg 
Studierabat: 50% studierabat på udvalgte forestillinger 

Tandlæge i Aalborg med studierabat

Tandlægeskræk, tandlægeregning, tandlægestudierabat? Skal du til tandlægen i Aalborg, kan du heldigvis spare penge på regningen. Her er et udvalg af de tandlægeklinikker, som tilbyder studierabat.  

Tandklinikken Samsøgade

Tandklinikken Samsøgade skriver selv: Vores tandlægeteam klar til at hjælpe dig med alt fra tandpleje og tandeftersyn til behandling af paradentose, tandkødsbetændelse og tandblegning.  

Lokation: Samsøgade 22, Aalborg 
Studierabat: 50% på bedøvelse og 10% på frie ydelser  

Tandlægerne Nørregade 19

Tandlægerne Nørregade 19 er en af de ældste tandlægeklinikker i Aalborg. Uanset hvilke tandproblemer du har, kan du forvente høj kvalitet og et højt fagligt niveau. 

Lokation: Nørregade 19, Aalborg 
Studierabat: 15% på frie ydelser 

Tandlægerne Gaunø og Nielsen

Hos Tandlægerne Gaunø og Nielsen er tillid og omsorgsfuld behandling i højsædet. Grundighed og mange års erfaring har medført glade og tilbagevendende kunder.  
 
Lokation: Vesterbro 59, Aalborg 
Studierabat: 10% studierabat  

NordSmil  

NordSmil er en moderne tandlægeklinik i Aalborg. NordSmil er for dig, der lider af tandlægeskræk, bare skal have en standard behandling eller, hvis du ønsker en kosmetisk behandling.  
 
Lokation: Nytorv 3, Aalborg 
Studierabat: 10% studierabat på frie ydelser 

Cafeer og restauranter i Aalborg med studierabat 

Mangler du et sted at studere, som serverer lidt mad og drikke? Eller måske skal du ud at fejre nogen eller noget? Hvad end grunden er, så har vi samlet nogle af de spisesteder i Aalborg, som tilbyder studierabat.  

Café Min Olivia 

“Vi har formået at lave en rolig atmosfærisk café hvor der er plads til alle”. Det skriver Café Min Olivia selv på deres hjemmeside og med deres lyse og stilfulde indretning, har de helt ret!  
 
Lokation: Vesterå 3, Aalborg 
Studierabat: 25% studierabat 

Bone’s  

Skal du have en god amerikansk middag? Spareribs, fries og softice? Hvis dit hjerte begærer amerikansk mad, så er Bone’s oplagt! 
 
Lokation: Strandvejen 6, Aalborg 
Studierabat: To hovedretter for éns pris mandag-torsdag efter 18:30 

7-Eleven

Kaffe to-go? 7-Eleven ligger mange steder i Aalborg, så du kan nemt få glæde af studierabatten uanset, om du er på vej til universitetet, arbejde eller med offentlig transport.   
 
Lokation: Jomfru Ane Gade 2, Aalborg 
Studierabat: 25% på kaffe 

Lagkagehuset

Er du mere til kaffe to-stay? Hos Lagkagehuset kan du slå dig ned og drikke din kop kaffe i ro og mag, mens du får ordnet noget læsning, arbejde eller hygge.   
 
Lokation: Nørregade 11, Aalborg 
Studierabat: 20% på varme drikke og iced drinks 

Kaffebaren  

Den hyggelige kaffebarsstemning kan også findes hos Kaffebaren, som har fire lokationer fordelt over Aalborg.  
 
Lokation: Bredegade 6, Aalborg 
Studierabat: 15% studierabat 

Ud og brug dit studiekort! Vi ønsker dig en god fornøjelse.