Skriv dit AAU bachelorprojekt eller speciale med en virksomhed

AAU studerende kan helt gratis finde samarbejder med en virksomhed på Excelerate. Om end det er din bachelor, dit speciale eller et andet projektsamarbejde.

Upload dit speciale- eller bacheloroplæg til Excelerate-platformen. Du bliver herefter kontaktet af virksomheder interesseret i dit projekt, og som ønsker et projektsamarbejde med dig.

Læs mere om, hvordan et bachelor- og specialesamarbejde med en virksomhed gennem Excelerate fungerer.

Fordele ved et AAU virksomhedssamarbejde på din bachelor eller kandidat

Der er mange fordele ved et projektsamarbejde med en virksomhed. Blandt andet får du et bredere netværk, adgang til ressourcer og en indsigt i virksomheden og arbejdsmarkedet.

Et bredere netværk får du i kraft af det tætte samarbejde, du har med virksomheden under din skriveperiode. Her taler du med professionelle indenfor den branche, du ønsker at arbejde i.

Dermed har du kontakt til mennesker, der potentielt kan hjælpe dig i arbejde efter uddannelse.

Adgang til ressourcer er ofte en udfordring for studerende. Med et projektsamarbejde bliver adgangen til interviews med ansatte og adgangen til data noget nemmere, i det man kan gå direkte til virksomheden.

Desuden kan man få vejledning af de ansatte, som sidder med virksomhedens problemstillinger til hverdag.

Mange virksomheder tilbyder, som en del af samarbejdet, en specialeplads til den studerende. Ved at sidde et par dage om ugen på kontoret, spise frokost med de ansatte samt opleve hverdagen i organisationen får du en dybere indsigt i virksomheden.

Dette kan både være værdigfult for din bachelor- eller specialeopgave og give dig nyttig viden om, hvorvidt du kan forstille dig at arbejde i organisationen.

AAU studerende laver specialesamarbejde

Find emner til din AAU bachelor- eller specialeafhandling på Excelerate

AAU studerende laver et projektsamarbejde

Det kan være svært at beslutte sig for, hvad ens bachelor- eller specialeopgave endeligt skal omhandle. Brug Excelerate til at lade dig inspirere. Vi har en række emner indenfor forskellige forskningsområder af andre AAU studerende:

 • Sprog- og litteraturstudier
 • Ingeniørvidenskab
 • Nanoteknologi
 • Kulturstudier
 • Farmakologi
 • Filosofi
 • Miljøvidenskab
 • Energi- og miljøteknologi
 • Sygdomsmekanismer
 • Antropologi
 • Og meget mere…

Neden for kan du klikke for at finde alle de AAU bachelor- og specialeemner, vi har på Excelerate-platformen.

AAU bacheloremner og specialeemner

Sådan finder du et AAU bachelor- eller specialesamarbejde

Der kan være uoverskueligt at komme i gang med sit projektsamarbejde. Hvor starter man? Hvem skal man kontakte?

Start med at overveje hvilket emne du vil skrive indenfor. Du kan finde inspiration til dit bachelor- eller specialeemne på vores inspirationsside.

Gå i gang med at udfylde dit bachelor- eller specialeoplæg. Du behøver ikke at have lagt dig 100% fast på et emne. Skriv gerne alle dine tanker, metoder og overvejelser ned. Jo mere du udfylder, desto større er chancerne for, at virksomheden synes du og dit projekt er interessant.

Udfyld din studieprofil på Excelerate. Virksomheden vurderer din personlighed i lige så høj grad som dig emne og projektoplæg. Skriv om dine interesser, erfaringer og motivation.

Hvis du vil vide mere om, hvad virksomhederne kigger efter i et projektsamarbejde, og hvordan det kan ende i en ansættelse, så kan du læse mere om vores gode tips til at få fuldtidsjob efter dit specialesamarbejde.

AAU studerende skriver speciale med en virksomhed

FAQ – AAU projektsamarbejder gennem Excelerate

Find ofte stillede spørgsmål om AAU bachelor- og speciale projektsamarbejder gennem Excelerate. Fandt du ikke hvad du søgte? Skriv til os på: info@excelerate.dk.

Kan alle AAU studerende bruge Excelerate?

Ja! Excelerate er åbent og gratis for alle studerende på Aalborg Universitet – uanset hvilken AAU uddannelse du læser.

Hvordan foregår et AAU projektsamarbejde på Excelerate?

Upload dit AAU projektemne og projektoplæg på Excelerate. Du matches herefter med relevante virksomheder og virksomhedssamarbejder i din branche og dit forskningsområde.

Du kontaktes af virksomheder med tilbud på et projektsamarbejde direkte gennem Excelerate.

Hvordan finder jeg AAU projekt database?

Aalborg Universitets har en projekt database, hvor digitale udgaver af afgangsprojekter – bachelor, specialer og ph.d. afhandlinger – publiceres.

Du kan finde databasen i AAU projektbibliotek. Gå til AAU projekt databasen.