Studierabat i København: Find rabatter med dit studiekort her

Vi har samlet 30+ steder, som tilbyder studierabat i København. Så har du brug for at spare lidt penge og alligevel nyde alt, hvad byen har at byde på, er du kommet til det rette sted.

Karoline Denning
2024-03-04

En krone sparet er en krone tjent, som man siger. Derfor har vi samlet en liste med nogle af de steder, hvor du med et gyldigt studiekort kan få studierabat i København. Om end det er hos tandlægen, til yoga, på aftensmad eller noget helt fjerde.   

Nysgerrig efter flere studiekort rabatter? Se vores guide med studierabat i Århus, studierabat i Odense eller oversigt med steder man kan få studierabat i hele landet. 

Frisører i København med studierabat 

Det kan være en dyr omgang, når håret skal sidde skarpt – men frygt ej! Det vrimler med frisører, som har studierabat til gymnasie- og universitetsstuderende. Typisk ligger rabatten mellem 10-20%. Så tøv ikke med at spørge din lokale frisør eller lave en hurtig google-søgning. Og husk at medbringe dit fysiske studiekort.  

Find eksempler på frisører med studierabat i København herunder.

Frisører med studierabat på Nørrebro

Der er rig mulighed for at finde frisører med studierabat på Nørrebro. Så hvis du har et gyldigt studiekort, og leder efter frisører med studievenlige priser, er Nørrebro det helt rigtige sted.   

Du kan ofte finde et hav af billige frisører med studierabat på Nørrebro. Du kan finde frisører med op til 20% studierabat eller helt unikke studiepriser på udvalgte behandlinger.

2pklip

Få 15% studierabat hos 2pklip mellem 10-14 i hverdagene. Frisørsalonen skriver selv, at du her kan få et pusterum i rolige omgivelser. 

Lokation: Nørrebrogade 185, København N 

Studierabat: 15% rabat

Frisører med studierabat på Frederiksberg 

Du leder ikke forgæves efter en frisør med studierabat på Frederiksberg. Der findes flere frisører på Frederiksberg, som tilbyder studiepriser med fremvisning af gyldigt studiekort.  

Befinder du dig på Frederiksberg, kan du roligt finde en klip til en god studiepris.  

Nasim Hair Salon

Nasim Hair Salon tilbyder 20% på alle klip til studerende. Nasim og hans kollegaer inviterer indenfor i hyggelige og afslappede rammer. 

Lokation: Godthåbsvej 47, Frederiksberg 

Studierabat: 20% rabat på alle klip 

Le Coiffure

En billig klip hos Le Coiffure skal du ikke kigge langt efter. Salonen beskriver dem selv som Frederiksbergs hyggeligste frisør, som altid er klar til en klip og en kop kaffe.  

Lokation: Falkoner Allé 44, Frederiksberg 

Studierabat: Studieklip fra 229 kr.-

Frisører med studierabat på Vesterbro

Trænger du til en tur hos en frisør med studierabat på Vesterbro? Der er frisørsaloner på Vesterbro, som giver studerende mulighed for at nyde godt af rabatter ved blot at fremvise deres gyldige studiekort. 

Hvis du er på Vesterbro, kan du være sikker på at finde adskillige frisører, der byder på gode priser til studerende. 

Van den Engh

Hos Van den Engh får du en billig klip af smilende personale. Van den Engh er altid opdateret på trends og har en bred variation af specialister.   

Lokation: Vesterbrogade 145, København V 

Studierabat: Studieklip til 379 kr.-  

Frisører med studierabat på Amager

Der er flere frisører på Amager, som tilbyder studierabat. Er det tid til at få studset håret til en studiepris, er der flere frisørsaloner, som har gode rabatter, når du svinger studiekortet. 

Cleo

Cleo tilbyder 10% studierabat på klip og farve i salonen. Så leder du efter en hyggelig atmosfære og en miljøbevidst salon, er Cleo stedet for dig.    

Lokation: Brysselgade 4, København S 

Studierabat: 10% rabat på klip og farve 

Salon Zacho

Få 10% på alle behandlinger hos Salon Zacho. En ting du kan være sikker på hos Zacho er, at de produkter, som bliver anvendt, er bæredygtige og allergivenlige.  

Lokation: Amager Strandvej 140, København S 

Studierabat: 10% rabat på alle behandlinger

Tandlæger i København med studierabat

En tandlægeregning kan for mange studerende være grund nok til at springe en tandlægetid eller to over. Heldigvis kan du også hos tandlægen få studierabat. Oftest ligger studierabatterne på 15% af frie behandlinger men undersøg de forskellige rabatter hos dine omkringliggende tandlæger – og hvis du har en sygeforsikring. Husk altid at fortælle din tandlæge at du er studerende inden behandlingen påbegyndes og husk at medbringe dit fysiske studiekort. 

Find eksempler på tandlæger med studierabat i København herunder. 

Tandlæger på Nørrebro

Få studierabat hos tandlægerne på Nørrebro. Er du studerende, og bor du på Nørrebro, er det oplagt at finde en tandlæge med studierabat.  

Der findes heldigvis en masse dygtige tandlæger på Nørrebro, som tilbyder studiepriser og studierabat, når du medbringer dit studiekort til behandlingen.  

Dentalklinikken

Få 20% på alle tandbehandlinger, der ikke er sygesikringsberettigede. Dentalklinikken skriver selv, at relationen er baseret på tillid, værdighed, høj fagligt niveau og god kundeservice.  

Lokation: Nørrebrogade 160, København N 

Studierabat: 20% på alle tandbehandlinger, der ikke er sygesikringsberettigede 

Tandlægerne ved Runddelen

Tandlægerne ved Runddelen tilbyder 25% rabat på alle frie ydelser. Tandlægerne ved Runddelen tilstræber åbenhed, god kontakt og kommunikation med alle deres kunder. 

Lokation: Nørrebrogade 148, København N 

Studierabat: 25% rabat på alle frie ydelser

Tandlæger på Østerbro

Du kan få studierabat, når du går til tandlægen på Østerbro. En tandlæge på Østerbro er det perfekte sted at få ordnet dine tænder til en god studiepris.  

Der ligger mange tandlæger på Østerbro og heldigvis har rigtig mange af dem studierabat, du kan få glæde af.   

Tandbro – Tandlægerne i Parken

Tandlægerne i Parken tilbyder 15% rabat på alle frie ydelser. Hos Tandlægerne i Parken er trygheden i højsædet, og de har gode erfaringer med tandlægeskræk.   

Lokation: Øster Allé 56, København Ø 

Studierabat: 15% rabat på alle frie ydelser 

Tandlægerne Classensgade

Få 15% studierabat på alle frie ydelser hos Tandlægerne Classensgade. Derudover kan du få tandrensning og undersøgelse til en reduceret pris, når du er under 26 år.   

Lokation: Classensgade 17, København Ø 

Studierabat: 15% rabat på alle frie ydelser 

Tandlæger på Amager

Du kan få studierabat, når du skal til tandlæge på Amager. Tandlægerne på Amager tilbyder gode studiepriser til studerende, så du kan få dit smil i topform uden at tømme studiekontoen. 

Heldigvis kan du finde mange tandlægeklinikker med attraktive studierabatter, som du kan drage fordel af. 

Nordsmil

Hos Nordsmil får du 10% studierabat på alle frie ydelser. Hos Nordsmil er der fokus på patienten og ikke mindst god service og høj kvalitet.  

Lokation: Hedegaardsvej 88, København S 

Studierabat: 10% rabat på alle frie ydelser

Tandlægerne Sundbyvester Plads

Du kan få 20% studierabat på frie ydelser hos Tandlægerne Sundbyvester Plads. Her er gensidig tillid og professionel udvikling i centrum.  

Lokation: Amagerbrogade 245, København S 

Studierabat: 20% rabat på ydelser der ikke er fastsat af sygesikringen 

Studierabat hos psykologer i København 

Det er ikke nemt at få tid til psykolog, og slet ikke hvis pengepungen er halvtom. Der findes en del klinikker i København, der tilbyder studierabat. Rabatterne er varierende, så det kan være en god ide at undersøge, hvad dine behov er for at finde det rigtige studietilbud til dig. Husk at man via en henvisning fra sin egen praktiserende læge kan få tilskud til psykologhjælp. 

Find eksempler på psykologer med studierabat i København herunder. 

Psykologer på Vesterbro

Der er studierabat at hente, hvis du skal til psykolog på Vesterbro. Der findes nemlig klinikker, som har studiepriser med fremvisning af gyldigt studiekort.  

Kæmper du med nogle ting og mangler en at tale med, så kan du finde psykologer, som tilbyder studierabat.  

UngTerapi

Hos UngTerapi får du rabat, når du er studerende og mellem 15-30 år. UngTerapi er ung til ung. Du vil derfor blive mødt af jævnaldrende, som kender til de udfordringer, du selv står i. 

Lokation: Kvægtorvsgade 1, København V 

Studierabat: Studiepriser fra 1000.-  

Psykolog Caroline Damgård

Hos Caroline Damgård bliver du mødt med anerkendelse og respekt. Derudover har hun specialviden mellem kroppen og psyken, og der vil blive arbejdet ud fra et helhedsperspektiv. 

Lokation: Halmtorvet 48, København V 

Studierabat: Studiepriser fra 950.- 

Psykologer i København K

Det er dyrt at leve i Indre By, heldigvis kan du finde psykologer med studievenlige priser i København K. 

Der findes nemlig psykologer, som er klar til at tale med studerende om, hvad end der trykker sig på til overkommelige studiepriser.  

Elena Leah og Psykologerne

Hos Elena Leah og Psykologerne har de god erfaring med unge mennesker. De er fire psykologer, som, med hver deres særlige erfaringer, kan sikre den optimale behandling til dig.  

Lokation: Amagertorv 14B, København K 

Studierabat: Studiepriser fra 920.- 

Psykologerne ved Kongens Nytorv

Hos Psykologerne ved Kongens Nytorv har de ingen ventetider. Så hvis du står i en akut situation, vil du komme til få dage efter din henvendelse.  

Lokation: Store Kongensgade 36-38, København K 

Studierabat: Studiepriser fra 1050.- 

Psykolog-samtale.dk

Gennemsigtighed og en autentisk relation mellem patient og psykolog er i fokus hos Psykolog-samtale.dk. Med kort ventetid kan du være sikker på at komme til hurtigt.  

Lokation: Gammel Mønt 14, København K 

Studierabat: Studiepriser fra 900.-

Psykologer på Østerbro

Foregår din daglige gang mest på Østerbro, kan du også her finde psykologer til studiepriser. Der findes nemlig gode, autoriseret psykologer med studierabat på Østerbro. 

Disse psykologer er tilgængelige for studerende til overkommelige priser, så du kan få den hjælp, du har brug for, når livets udfordringer presser sig på. 

Psykolog Stephan Sieland 

Hos Stephan Sieland ligger fokusset på at finde roden til dit problem, så du hurtigt og effektivt kan få det bedre. Sieland arbejder med intensiv psykodynamisk korttidsterapi.   

Lokation: Blegdamsvej 112A, København Ø 

Studierabat: Studiepriser fra 700.- 

Det Sunde Sind

Hos Det Sunde Sing er der fokus på at opnå større meningsfuldhed, fredfyldthed og ro i livet. Man får gennem terapien redskaber og konkrete teknikker, som afhjælper negative følelser og -tankemønstre.  

Lokation: Helgesensgade 5, København Ø 

Studierabat: Studiepriser fra 850.- 

Dyrk yoga i København med studierabat

Det kan være tiltrængt at strække kroppen efter en lang dag foran skærmen og puste ud efter undervisning, arbejde og læsning. Heldigvis er der flere yogacentre i København, du kan flygte til – og score noget studierabat på! 

Find eksempler på yogacentre med studierabat i København herunder. 

Yogacentre på Amager

Leder du efter et sted at dyrke yoga til en studievenlig pris på Amager? Du kan finde en masse steder, som har fordelagtige priser til studerende.  

Hvis du kan lide at være i zen, men synes, at det nogle gange er lidt dyrt, så har vi samlet nogle yogacentre på Amager, som gør det billigere at være i zen som studerende.  

Shantosh

Hos Shantosh bruger de yogastilen hatha yoga pradipika. Her er der fokus på åndedræt, afspænding og meget mere.  

Lokation: Belgiensgade 3, København S 

Studierabat: 1080.- pr. forløb/sæson  

JO:GA

[jo:ga] fokuserer på effektiv yoga træning og skaber balance samt ro i sindet i et uformelt miljø tæt på dig, hvor dygtige trænere guider dig til optimal træning og personlig udvikling.  

Lokation: Strandlodsvej 48, København S 

Studierabat: Medlemspris for studerende 459.- 

Yogacentre på Nørrebro

Er du studerende og søger efter prisvenlige yogacentre på Nørrebro? Opdag et udvalg af steder, der tilbyder studierabatter til studerende. 

Hvis du ønsker at dyrke din indre zen uden at sprænge budgettet, har vi samlet en liste over yogacentre på Nørrebro, der giver dig mulighed for at finde balance og ro til en rimelig pris. 

NOR: nordic health house

Hos NOR finder du alle de populære former for yoga. Du kan helt selv finde den yogaform, som passer bedst til dine behov og ønsker for udvikling.  

Lokation: Hejrevej 30, København N 

Studierabat: Medlemspris for studerende 399.-

Senses Nørrebro

Hos Senses kan du dyrke yoga og hot yoga samt moderne træningskoncepter som Barretræning og Reformer. Senses er det eneste yogastudie i København, der kombinerer yoga med konditionstræning.  

Lokation: Ryesgade 23, København N 

Studierabat: Medlemspris for studerende 479.- 

Cafeer og restauranter i København med studierabat 

Er du på udkig efter studievenlige cafeer i københavn eller måske en restaurant med studiepriser? Om det er en tur ud med veninderne eller du vil invitere kæresten på date, kan det hurtigt blive en dyr omgang. Men det skal ikke sætte en stopper for god mad og hygge med dine nærmeste.

I København finder du tonsvis af restauranter og cafeer med studierabat – både store kæder og små, lokale spisesteder. Husk derfor altid at medbringe dit studiekort, når du spiser ude i København.  

Find eksempler på cafeer og restauranter med studierabat i København herunder. 

Cafeer og restauranter i København K 

Spis lækker frokost eller aftensmad i København K til studiepris. Udforsk et stort udvalg af steder med attraktive tilbud til studerende. 

Hvis du elsker at nyde god mad og hyggelige omgivelser uden at belaste budgettet, har vi samlet en liste over caféer og spisesteder i Indre By, der tilbyder prisvenlige muligheder for studerende. 

Mahalle

Få 15% studierabat på Mahalle’s smukke og lækre retter fra det libanesiske køkken. Mahalle er især velegnet til vegetarer og veganere – alt sammen til studievenlige priser.  

Lokation: Fiolstræde 18 og Nansensgade 66, København K 

Studierabat: 15% rabat  

Halifax

Vidste du, at Halifax faktisk blev lavet af to studerende? Derfor er Halifax’ døre altid åbne for studerende og dertil også en god portion studierabat.  

Lokation: Frederiksborggade 35, København K 

Studierabat: 20% rabat

Cafe Zalt

Er du til den klassiske cafeoplevelse med kaffe, nachos og hygge? Eller måske en kop kaffe og et stykke kage? Cafe Zalt tilbyder lige netop det samt en god lokation tæt på Strøget.  

Lokation: Kompagnistræde 2, København K 

Studierabat: 15% rabat søndag – torsdag

Cafeer og restauranter på Vesterbro 

Er du studerende på Vesterbro, kan du se frem til nogle studierabatter på restauranter og cafeer.  

Hvis du leder efter lækker mad og hyggelige omgivelser uden at tømme studiekontoen, så har vi nogle bud på spisesteder og caféer på Vesterbro, der tilbyder studierabat for studerende. 

Wagamama

Spis lækker, autentisk asiatisk mad i hyggelige opgivelser ved Tivoli. Deres moderne atmosfære gør det til et foretrukket valg for dem, der ønsker en god madoplevelse.  

Lokation: Tietgensgade 20, København V 

Studierabat: 20% rabat mandag-fredag mellem 12-17 

Lagkagehuset

Hvis du er mere til to-go kaffen eller café studiestemning, så kan du spare penge på lækre varme og kolde drikke med 20% studierabat hos Lagkagehuset.  

Lokation: Vesterbrogade 4 A, København V 

Studierabat: 20% på varme drikke og iced drinks 

Cafeer og restauranter på Amager 

Nyd lækker frokost eller aftensmad på Amager til studievenlige priser. Udforsk et bredt udvalg af steder med gode studiepriser til studerende. 

Hvis du sætter pris på god mad og hyggelige omgivelser uden at tømme pengepungen, har vi samlet nogle caféer og restauranter på Amager, der tilbyder studierabat for studerende. 

Bone’s

Trænger du til rigtig Amerikansk mad? Måske lidt spareribs og softice? Eller skal dine små søskende forkæles? Så er Bone’s helt perfekt. Her plads til familien og serveres autentisk amerikansk mad.   

Lokation: Amagerbrogade 132, København S 

Studierabat: To hovedretter for éns pris mandag-torsdag efter 18:30 

Vaca

Mexicansk street food? Ja tak! Vaca giver det mexicanske køkken et lille twist og kombinerer det med nogle gode, danske råvarer.   

Lokation: Øresundsvej 1, København S 

Studierabat: 10% rabat  

Denne guide er blot et lille udpluk af alle de studierabatter, du kan finde i København og omegn.