Skriv dit ITU bachelorprojekt eller speciale med en virksomhed

Som ITU studerende på Excelerate kan du finde virksomheder at skrive dit speciale, bachelor eller et andet projektsamarbejde med – helt gratis.

Alt du skal gøre er at tilmelde dig Excelerate-platformen og uploade dit ITU speciale- eller bacheloroplæg. Derefter vil virksomheder, der er interesseret i dit emne, kontakte dig om et virksomhedssamarbejde.

Læs mere om hvordan et bachelor/speciale virksomhedssamarbejde gennem Excelerate fungerer.

Hvorfor specialesamarbejde med en virksomhed som ITU studerende

Vælger du som ITU studerende at skrive dit speciale eller bachelor med en virksomhed gennem Excelerate kan du komme til at samarbejde med forskellige virksomheder så som, Topsoe, E-nettet, Kyndryl eller Transportministeriet. Du vælger det emne, du vil skrive om, og samarbejder derefter med virksomheden om at koordinere forventningerne så specialet bedst passer dit behov.

Det har ikke nogen betydning hvilket studie du læser på ITU, da alle projektsamarbejder med studerende uanset akademisk niveau, er velkomne på vores platform. Så hvad end du er i gang med din kandidat indenfor digital innovation & mangement eller skal til at skrive din bachelor inden for softwareudvikling, kan et specialesamarbejde have fordele for dig.

I de måneder hvor du skal skrive dit speciale, kommer du til at arbejde tæt sammen med virksomheden flere gange om ugen. Derudover giver et specialesamarbejde dig adgang til data fra virksomheden, der normalt ikke er tilgængeligt. En anden fordel ved at skrive sit speciale i samarbejde med en virksomhed, er at du kommer til at opbygge relationer til virksomhedens medarbejder – måske de går hen og bliver dine kommende kollegaer.

IT Universitetet

Bliv inspireret til gode emner til dit ITU speciale eller bachelorprojekt

ITU studerende laver specialesamarbejde

At finde det rigtige emne til dit speciale eller bachelorprojekt kan være en udfordrende indsats. Udfordringen kan være at finde et emne der ikke er for snævert men samtidig ikke for bredt.

For at hjælpe dig med at finde det helt rigtige specialeemne til dig, har vi lavet en samling over gode ITU bachelor- og specialeemner. Overvejer du en fremtidig karriere indenfor IT-projektledelse, systemudvikling, programmering eller database manager kan du forhåbentlig blive inspireret og få gode ideer til dit bachelor eller specialeemne.

Få inspiration til gode emner til din ITU afhandling herunder.

ITU bacheloremner og specialeemner

Forøg dine muligheder for job efter studie med et ITU projektsamarbejde

Som studerende ved vi at dit professionelle netværk kan være begrænset, hvilket desværre også kan gøre det udfordrende at finde og lande dit drømmejob efter studie. Vi, Excelerate, løser denne udfordring da du har muligheden for at kickstarte din karriere med et specialesamarbejde. Vi hjælper dig nemlig med at komme i kontakt med interessante virksomheder.

Derudover er virksomhederne på Excelerate-platformen ikke kun interesseret i specialesamarbejder. Mange virksomheder er også på udkig efter studerende, de kan ansætte efter endt uddannelse. Faktisk viser en undersøgelse fra Dansk Industri, at de fleste virksomheder ender med at ansætte folk, de tidligere har arbejdet sammen med. Det kan være i forbindelse med projektorienteret forløb, elevarbejde eller et specialesamarbejde.

At skabe relationer til virksomheder, inden du er færdiguddannet, kan være med til at gøre overgangen fra studieliv til erhvervsliv nemmere. Desuden kan dette hjælpe dig med at undgå at blive ansat i stillinger, som du måske er overkvalificeret til.

Tilmed dig på Excelerate HELT GRATIS og kickstart din karriere før du er færdiguddannet. Hvem ved, måske et specialesamarbejde kan føre til drømmejobbet? Vil du læse mere, se vores gode tips til at få fuldtidsjob efter dit specialesamarbejde.

ITU studerende skriver speciale med en virksomhed

FAQ – ITU virksomhedssamarbejde og bachelor/specialeskrivning

Kan alle ITU studerende finde virksomhedssamarbejde gennem Excelerate helt gratis?

Ja! Alle universitetsstuderende fra ITU kan tilmelde sig Excelerate. Og det vil altid være gratis at bruge vores platform. Så om læser din ITU bachelor-, kandidat- eller Ph.d. kan du tilmelde dig og finde en spændende virksomhedssamarbejde. Uanset om du studerer en bachelor i business administration eller økonomi eller måske din kandidat i strategisk design og iværksætteri, kan du gøre brug af Excelerate. Din titel og dit akademiske niveau er ikke vigtigt, så længe du på et tidspunkt har tænkt dig at skrive din afhandling og vil finde et projektsamarbejde.  

Hvad forventer virksomhederne af ITU studerende i løbet af specialesamarbejdet?

Til det første møde med virksomheden får I muligheden for at diskutere formaliteterne samt vilkårene for jeres specialesamarbejde. På den måde bliver både dine og virksomhedens forventninger mødt. Når det så er sagt, er det dig, den studerende, som skriver specialet. Det er derfor afgørende, at du informerer virksomheden, om de krav du stiller i forhold til tid og dataadgang for at undgå misforståelser. Du kan også læse vores blog, hvor fire virksomheder fortæller, hvad de leder efter hos de studerende, og hvad de betragter som et vellykket specialesamarbejde.

Hvornår afleverer man speciale ITU?

Afhængig af om du afleverer speciale om foråret eller efteråret skifter datoerne. Som udgangspunkt er der afleveringsdato d. 2 januar og d. 1 juni. Men vi opfordrer til at holde sig opdateret på datoerne på ITUs hjemmeside.

Hvornår afleverer man bachelor ITU?

Afleveringsdatoen for bachelorprojektet ligger som regel d. 15 maj og d. 15 december afhængig af, om du går på forårs- eller efterårssemesteret. Dog bør du holde dig opdateret på ITUs hjemmeside i tilfælde af ændringer.

Hvornår forsvarer man speciale ITU?

Den mundtlige eksamen bliver afholdt inden for fire uger efter den skriftlige aflevering. LearnIT opdateres med tid og sted for din mundtlig eksamen.

Hvad er en normalside på ITU?

En normalside på ITU er 2400 tegn inkl. mellemrum.