Skriv DTU bachelor- eller specialeprojekt med en virksomhed

Brug Excelerate til at finde interessante virksomheder, du kan skrive DTU bachelor- eller specialeprojekt i samarbejde med – 100% gratis!

Upload dit DTU projektemne/projektoplæg til Excelerate og vi matcher dig med relevante virksomheder i dit felt. Virksomheder kontakter dig herefter direkte gennem Excelerate.

Læs mere om hvordan du finder virksomhedssamarbejder gennem Excelerate.

Find dit første job gennem et DTU projektsamarbejde

Vil du øge dine chancer for at lande dit første job, efter du er færdiguddannet på DTU? Excelerate giver dig muligheden for at kickstarte din karriere gennem et DTU projektsamarbejde i din branche og interesseområde. At samarbejde med en relevant og interessant virksomhed er en ideel måde at finde dit første job på.

Vidste du, at de fleste virksomheder ender med at ansætte DTU dimittender i entry-level jobs, hvis de har arbejdet med den studerende før? Den bedste måde at gøre det på er gennem et bachelor- eller specialesamarbejde, et studiejob eller et projektorienteret forløb i løbet af din uddannelse på DTU.

Brug Excelerate til at springe ud i erhvervslivet og kickstarte din karriere i en virksomhed, der faktisk er relevant for dig og dine interesser. På den måde undgår du at ende i en jobstilling, hvor du ikke føler du passer ind eller er overkvalificeret til.

Hvad venter du på? Tilmeld dig Excelerate GRATIS i dag, og lad det være dit første skridt på din karrierevej.

Vil du vide mere om vejen fra studie til job? Læs vores tips til at få et job gennem et projektsamarbejde.

DTU studerende laver et projektsamarbejde

Find emner til din DTU bachelor- eller specialeafhandling

DTU studerende skriver speciale med en virksomhed

Brug Excelerate til at finde inspiration og gode eksempler på bachelor- og specialeemner af andre DTU-studerende til din afhandling. Vi har for eksempel projektemner inden for:

 • Software Engineering
 • Kemisk og Biokemisk Teknologi
 • Bioteknologi
 • Elektroteknologi
 • Byggeteknologi
 • Cyberteknologi
 • Design og Innovation
 • Business Analytics
 • Geofysik og Rumteknologi
 • Bæredygtig Energi
 • Teknologisk Entreprenørskab
 • Og meget andet…

Klik nedenfor for at finde alle vores emner til DTU bachelor- og specialeafhandlinger på Excelerate-platformen.

DTU bacheloremner og specialeemner

Fordele ved at skrive dit DTU projekt med en virksomhed

Der er mange fordele ved et DTU projekt-, bachelor-, eller specialesamarbejde med en virksomhed gennem Excelerate.

Når du bruger Excelerate til at finde et samarbejde, vil du blive introduceret til relevante virksomheder inden for det forskningsområde og de brancher, der interesserer dig på din uddannelse. Dette er en god måde at lære branchens karrierelandskab at kende, så forstår dine karrieremuligheder.

På Excelerate er det dig, der bestemmer, hvad fokus i dit speciale skal være – ikke virksomheden. Virksomhederne på Excelerate kontakter dig baseret på dit emne, interesser og unikke studieprofil.

Sørg for at justere og tilpasse dit bachelor- eller specialeemne, så det passer til både dine og virksomhedens interesser og behov.

Ved at skrive dit DTU-projekt i samarbejde med en virksomhed kan du få adgang til data, som ellers ville være utilgængelige. Derudover er det en god mulighed for at få dybere indsigt i virksomheden og lære virksomheden bedre at kende.

Som en del af samarbejdet giver mange virksomheder dig også adgang til en DTU specialeplads hos virksomedens. Det betyder, at du kan skrive dit projekt et par dage om ugen ude på virksomhedens kontor, samtidig med at du får professionel sparring og vejledning fra eksperter i dit felt.

Et projektsamarbejde som DTU studerende er altså en god måde at få indsigt i en spændende virksomhed på. Samtidigt kan du bruge samarbejdet til at lære virksomheden bedre at kende, så du kan beslutte om det er et sted, du ser dig selv arbejde i fremtiden.

DTU studerende laver specialesamarbejde

FAQ – DTU projektsamarbejder gennem Excelerate

Find ofte stillede spørgsmål og svar nedenfor om DTU projekt-, bachelor- og specialesamarbejder gennem Excelerate. Fandt du ikke dit svar? Skriv til os på: info@excelerate.dk.

Kan alle DTU studerende bruge Excelerate?

Excelerate er åbent og gratis at bruge for alle DTU-studerende og DTU-uddannelser.

Uanset om du læser en bachelorgrad i geofysik og rumteknologi eller en kandidatgrad i bioteknologi, er Excelerate noget for dig.  

Hvordan tilmelder jeg mig Excelerate som DTU studerende?

Du kan tilmelde dig her. Husk at Excelerate er 100% gratis for studerende.

Hvordan foregår et DTU projektsamarbejde gennem Excelerate?

Upload dit DTU projektemne og projektoplæg til Excelerate. Vi matcher dig med relevante virksomheder i din branche og forskningsområde.

Virksomheder kontakter dig direkte gennem Excelerate, hvis de finder dit specialeprojekt interessant og ønsker at samarbejde med dig.