Skriv dit CBS bachelorprojekt eller speciale med en virksomhed

På Excelerate kan du som CBS studerende helt gratis finde et samarbejde med en virksomhed – om end det er dit speciale, bachelor eller et andet projektsamarbejde.

Tilmeld dig Excelerate-platformen og upload dit CBS speciale- eller bacheloroplæg. Herefter bliver du kontaktet af virksomheder interesseret i dit emne, og som ønsker at samarbejde.

Læs mere om hvordan et bachelor- og specialesamarbejde med en virksomhed gennem Excelerate fungerer.

Fordele ved et specialesamarbejde med virksomhed som CBS studerende

Uanset hvilken CBS uddannelse, du er i gang med at læse, er der fordele ved et bachelor eller kandidat projektsamarbejder. Du bliver præsenteret for relevante virksomheder i din fortrukne industri. Hvad end du læser en marketing-, økonomi- eller kommunikationsrettede linje, eller om du er i gang med din bachelor, kandidat eller master.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med virksomheden op til flere gange om ugen i de måneder, du skriver speciale. Det giver dig adgang til data som normalt ville være utilgængeligt, samtidig med at du får relationer til de ansatte – hvem ved, det kan være, de bliver din fremtidige kollegaer.

Med et CBS specialesamarbejde gennem Excelerate kan du komme til at samarbejde med virksomheder så som Wash World, Kyndryl, Topsoe, E-nettet, Koncern IT, Transportministeriet og mange flere. Du vælger emnet, du gerne vil skrive om, og i samarbejde med virksomheden forventningsafstemmer I, så specialet bedst passer jeres behov.

Copenhagen Business School

Få inspiration til gode emner til din CBS afhandling

CBS studerende laver specialesamarbejde

At finde det helt rigtige emne til din studenterafhandling, om det er dit speciale eller bachelorprojekt, kan være svært. Både ikke at komme til at vælge et for bredt og upræcist emne eller et for snævert og specifikt emne.

Hvad end du overvejer en fremtidige karriere inden for økonomi, marketing og kommunikation, HR, international business, branding, eller finansiering så kan du få gode idéer til bachelor- og specialeemner.

For at hjælpe dig på vej til at vælge et godt emne til din afhandling, har vi lavet en oversigt over gode CBS bachelor- og specialeemne.

CBS bacheloremner og specialeemner

Forøg dine chance for job med et CBS projektsamarbejde

Som studerende ved vi det kan være en udfordring at komme i kontakt med virksomheder, hvad end det er for at søge et studiejob eller for at indgå et specialesamarbejde. Den udfordring løser Excelerate. Vi hjælper dig med at komme i kontakt med relevante virksomheder – helt gratis.

Vidste du, at virksomheder hos Excelerate ikke blot er interesseret i specialesamarbejde? Mange virksomheder leder efter studerende de kan ansætte efter endt studie. Faktisk viser en undersøgelse fra Dansk Industri at størstedelen af virksomheder ender med at ansætte medarbejdere de tidligere har samarbejdet med, dengang de var studerende. Det kan være alt fra et projektorienteret forløb, studiejob eller et specialesamarbejde med virksomheden.

Relationen til virksomheden inden du er færdiguddannet bidrager til en mere flydende overgang fra studielivet til erhvervslivet, så du undgår at blive ansat i stillinger du er overkvalificeret til.

Tilmeld dig på Excelerate HELT GRATIS og styrk din karriere allerede inden du er færdiguddannet. Måske netop dit bachelor- eller projektsamarbejde fører til drømmejobbet?

CBS studerende skriver speciale med en virksomhed

FAQ – CBS projektsamarbejder og bachelor/specialeskrivning

Find ofte stillede spørgsmål og svar herunder om CBS projektsamarbejder samt opgaveformaliteter for bachelor- og specialeskrivning på CBS eller skriv til os på: info@excelerate.dk.

Kan alle CBS studerende bruge Excelerate?

Ja! Alle studerende der læser en bachelor eller kandidat uddannelse på CBS kan bruge Excelerate helt gratis.

Hvad forventer en virksomhed af os i et CBS projektsamarbejde?

Det er forskelligt hvilke forventninger og/eller krav en virksomhed har til et projektsamarbejde med CBS studerende.

Det er vigtigt at du/I forventningsafstemmer med virksomheden inden der indgås en aftale om et samarbejde. På den måde sikres det, at både jeres forventninger og virksomheds forventninger bliver mødt. Det skaber et bedre samarbejde og karrieremuligheder efterfølgende.

Find tips og råd og projektsamarbejder og karriere på vores Excelerate karriere blog.

Hvad er formalia omkring speciale på CBS?

For at se regler vedrørende formalia omkring speciale på CBS, skal du logge ind på din my.cbs.dk konto. Du kan også finde information om din specifikke kandidat ved at gå ind på din kandidats kursus katalog. Du kan søge efter dit specifikke kursus katalog for dit kandidatspeciale på CBS kursuskatalog database.

Hvornår forsvarer man speciale på CBS?

Oftest ligger det mundtlige forsvar af specialet på CBS fra d. 17 maj til d. 30 juni. Dog anbefaler vi, at du tjekker på CBS’ egen studieportal eller kontakter din vejleder.

Hvornår afleverer man speciale på CBS?

Oftest afleverer man specialet på Digital Eksamen fra d. 1 – 15 maj. Dog anbefaler vi, at du kontakter din egen vejleder eller tjekker CBS’ studieportal.

Hvad er en normalside på CBS?

En normalside på CBS er 2.275 tegn inkl. mellemrum. Dog medtælles forsiden, en evt. forfattererklæring, litteraturliste og
eventuelle bilag ikke med i sidetallet. For yderligere info se CBS’ studieordning.

Hvad tæller med i anslag på CBS?

Tegn og mellemrum medtælles i antal anslag. Dog medtælles en evt. forfattererklæring, litteraturliste,
forside og eventuelle bilag ikke med i sidetallet. For yderligere info se CBS’ studieordning.

Hvor mange sider skal et speciale være på CBS?  

Længden på dit CBS speciale i sider afhænger af, hvor mange studerende I er i specialegruppen. Er I flere studerende, må specialet fylde flere normalsider, end hvis du skriver dit speciale alene.

Formalia for hvor mange sider dit CBS speciale må være:
1 studerende: Maks. 80 sider
2 studerende: Maks. 120 sider
3 studerende: Maks. 160 sider

Dog anbefaler vi, at du tjekker med din vejleder eller studieordningen for at vide dig sikker.