Få studierabat i Odense: Find steder med studiekort rabat her

Her finder du studierabat guide med steder i Odense, som tilbyder rabat til studerende. Så hvis du er på udkig efter oplevelser, men er presset på økonomien, så er du kommer til det helt rette sted! Find alle studierabatter i Odense herunder.

Karoline Denning
2024-03-20

Vi har samlet en liste over de steder i Odense, hvor du ved hjælp af dit studiekort kan få rabat. Er du træt af at gå kompromis med oplevelser og kvalitet i din hverdag? Her får du et overblik over studievenlige steder i Odense, hvor du kan få studiepriser. Vi har samlet alt fra frisører, kultur- og spisesteder, tandlæger, psykologer, zoo og meget andet.  

Flere guides med studierabatter

>> Find studierabatter og studietilbud

>> Studierabatter i Aalborg

>> Studierabatter i Århus

>> Studierabat i København

Frisører i Odense med studierabat

Når det kommer til at pleje dit hår, kan det hurtigt løbe op. Heldigvis er der et væld af frisørsaloner i Odense, der tilbyder studierabat til studerende. Ofte ligger rabatterne mellem 10-20%, hvilket gør det overkommeligt at få klippet lokkerne eller prøve en ny hårfarve. Så næste gang du trænger til en forandring, så husk at tjekke mulighederne for studierabat hos din lokale frisør.  

Her er nogle bud på frisører med studierabat i Odense.

Frisører med studierabat i Odense C

Der er et stort udvalg af frisører i Odense centrum, som tilbyder studierabat. Med et gyldigt studiekort kan du få op til 20% studierabat.  

Så skal nogle tage sig af dit hår, så er Odense C et optimalt sted at få det gjort.

LS Coiffure

LS Coiffure skriver selv: “Vores passionerede team af dygtige frisører er klar til at skræddersy en unik og personlig behandling, der matcher dine ønsker og behov.” 
 
Lokation: Vesterbro 90, Odense C 
Studierabat: 15% rabat  

Frisør Nadja Holst

Hos Nadja er servicen i top, og der bliver lagt vægt på at anvende produkter, som passer til netop dit hår, så du får det bedste resultat.    

Lokation: Vestergade 50, Odense C 
Studierabat: 20% rabat 

Høgh Hairstudio

Høgh Hairstudio skriver selv: “Vi er en atmosfærefyldt frisørsalon med højt til loftet. Hos os er der altid godt humør og alle er velkomne.” 

Lokation: Jernbanegade 19, Odense C 
Studierabat: 20% rabat på klip & 15% på farve  

Frisør Lyngaa Odense

Hvis du gerne vil forkæles, er Lyngaa Odense det perfekte sted for dig. Her er der altid dialog om dine behov og ønsker, så du glad og tilfredst forlader salonen efter behandlingen.   

Lokation: Nørregade 69, Odense C 
Studierabat: 18% rabat på klip 

HAIR by Andersen

Hos HAIR by Andersen er du sikret høj faglighed og fokus på tidens hårtendenser. Derudover bliver der lagt vægt på at skabe et individuelt udtryk med karakter.   

Lokation: Vintapperstræde 23, Odense C 
Studierabat: 20% rabat på klip 

Cafeer og restauranter i Odense med studierabat

Skal du forkæle dig selv eller dine nærmeste med en god omgang sushi til studievenlige priser eller måske bare en kop god kaffe? Så kan du gøre det midt i Odenses smukke omgivelser. Der er nemlig en masse cafeer og restauranter, som tilbyder studierabat til studerende med gyldigt studiekort.   

Her nogle forslag til steder du kan spise og drikke i Odense til studievenlige priser.  

Cafeer og restauranter i Odense C

I Odense C er der mange spisesteder med studierabat, så du altid har et sted at slå dig ned for at spise og drikke. Uanset om du er midt i en hektisk studieuge eller søger afslapning i weekenden. Vi har samlet studierabatter på alt fra sushi,

Kig med her for at se, hvor du kan få studierabat på cafeer og restauranter i Odense C. 

Umashi

Trænger du også til autentisk sushi til aftensmad, som er tilberedt af erfarne sushikokke? Så kan du få 20% studierabat på takeaway hos Umashi.  

Lokation: Vestergade 92, Odense C 
Studierabat: 20% på takeaway 

Marcello’s

Er du til smoothies, lækker brunch eller farverige drinks? Marcello’s tilbyder en afslappet og cool stemning, hvor du kan nyde en hyggelig oplevelse. 

Lokation: Kongensgade 10, Odense C 
Studierabat: 25% rabat  

KRÆZ 

Er du til middag på en café med natklubsstemning? Om du er til hygge i dagtimerne eller mere er til fest og højt humør og aftenen så er KRÆZ det helt rigtige sted. Med deres live musik og DJ er du sikker på at få en festlig aften.   

Lokation: Gråbrødre Plads 6, Odense C 
Studierabat: 20% rabat 

bar’sushi

Sushi med studierabat er der nok af i Odense. Hos bar’sushi kan du få ‘spis til pindene knækker’, hvor sushikokkene laver en særlig menu til dig. Du kan endda få sushi, som ikke engang er på menuen!  

Lokation: Skibhusvej 91, Odense C 
Studierabat: 10% rabat 

Lagkagehuset

Er det eneste, du trænger til en virkelig god kop kaffe? Lagkagehusets kaffe er både to-go og to-stay, og er du egentlig mest til noget koldt, er der også rabat på det.  

Lokation: Vestergade 1 & Vestre Stationsvej 3B, Odense C 
Studierabat: 20% rabat på varme drikke og iced drinks 

Kultursteder i Odense med studierabat

Odense tilbyder en bred vifte af kulturelle oplevelser, som spænder fra zoologisk have til leje af billardbord – og selvfølgelig med studierabat.  

Her nogle forslag til steder, hvor du kan få en på opleveren i Odense til studievenlige priser. 

Kultursteder i Odense C 

Kig med her for at se, hvor du kan få studierabat på kulturoplevelser i Odense C. 

Odense Teater 

Er du helt vild med at gå i teatret, så er denne studierabat lige noget for dig. Odense Teater skriver selv, at du bliver en del af et fællesskab, hvor du kan møde andre unge til quizaften, after-talks, teatersport og meget andet. 

Lokation: Jernbanegade 21, Odense C 
Studierabat: Klub/U årskort for 380 kr. 

Odense Zoo

Skal der ske noget nyt og spændende i din studiehverdag, så kan du passende tage en tur i Odense Zoo og kigge på nogle løver, pingviner eller andre eksotiske dyr.  

Lokation: Søndre Boulevard 306, Odense C 
Studierabat: 15% rabat  

Café Biografen

Slå to fluer med et smæk når du tager i Café Biografen. For som navnet selv siger, så er der både hyggelig café stemning og tre biografsale med de mest aktuelle film.  

Lokation: Amfipladsen 13, Odense C 
Studierabat: 10.- rabat på biografbilletter  

City Club

Er du en haj til billard, eller skal du virkelig øve dig på dart? City Club tilbyder diverse studierabat på leje af pool og billard. Så hvad end du skal træne i smug eller hygge dig med dine venner, så er du sikker på at kunne spare nogle penge hos City Club.  

Lokation: Klingenberg 14, Odense C 
Studierabat: Studierabat ved forespørgsel

Tandlæger i Odense med studierabat 

Tandlægeregningen er en udgift, man helst gemmer langt væk, men heldigvis kan du spare nogle procenter, når du tager til tandlægen i Odense.  

Vi har samlet nogle tandlæger i Odense, som har studierabatter, du kan få glæde af, hvis du har et studiekort.  

Dentalklinikken

Dentalklinikken har eksisteret i 40 år i Odense. Som de selv skriver, tager de sig kærligt af tandlægeskræk og lægger vægt på en omsorgsfuld og smertefri behandling.  

Lokation: Kongensgade 72, Odense C 
Studierabat: 20% studierabat på alle behandlinger, der ikke er berettiget til tilskud fra sygesikringen 

NordSmil

Hos NordSmil kan du både få ordnet alt fra tandeftersyn til kosmetiske behandlinger. NordSmil tilbyder fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.  

Lokation: Fisketorvet 4-6, Odense C 
Studierabat: 10% studierabat på frie ydelser 

Da Vinci Dental Clinic Odense 

Hos Da Vinci Dental Clinic er de altid up to date med den nyeste teknologi og bedste udstyr. Så du kan trygt sætte dig i tandlægestolen.  

Lokation: Vestergade 17, Odense C 
Studierabat: 20% studierabat på frie ydelser 

Psykologer i Odense med studierabat

Livet kan gøre ondt, og nogle gange er det ikke nok at tale med din familie eller dine venner. Heldigvis findes der en masse dygtige psykologer, som står til rådighed, når du mangler en at tale med. Hvad end det er overtænkning, sorg, eksistentielt eller noget helt fjerde.  

Her nogle af de psykologer, som tilbyder terapi til studievenlige priser.  

Psykoterapi Odense 

Har du svært ved at sætte ord på, hvad der egentlig er galt? Med Janes hjælp kan du få hjælp til at afklare, hvad det er, der fylder, og hvordan du bedst kommer gennem det.  

Lokation: Torvegade 1, Odense C 
Studierabat: Fra 550.-  

Mette Ørum

Mette står klar til at møde dig i omkring livet eksistentielle udfordringer. Derudover har hun erfaring med sorg, tab og livskriser og andre typer af overgang i livet.  

Lokation: Vestergade 39, Odense C 
Studierabat: Fra 600.- 

Psykoterapeut Anne Vermehren 

Som psykoterapeut kan Anne hjælpe dig med bl.a. stress, angst, lavt selvværd, usikkerhed, problemer i parforhold, udfordringer i job.  

Lokation: Overgade 14, Odense C 
Studierabat: Fra 650.- 

Encounter 

Hos Encounter har de mere 25 erfarne og dygtige psykologer, som står klar til at hjælpe dig med de udfordringer, du kæmper med lige nu.   

Lokation: Dronningensgade 23, Odense C 
Studierabat: Fra 1000.- 

Dette var blot vores korte guide med steder, hvor du kan få studierabat i Odense. God fornøjelse!