Sign-up guiden på Excelerate for din virksomhed

Vil du som virksomhed gerne have et specialesamarbejde med studerende? Så løb sign-up guiden på Excelerate for din virksomhed igennem, hvor du trin for trin læser om hvordan du tilslutter dig platformen, samt hvordan du får et specialesamarbejde i hus. Du kan som virksomhed nemlig få en proaktiv rolle i at forberede de studerende på erhvervslivet.

Katrine Lionett Pedersen
2021-08-10

Som virksomhed kan der være rigtig mange fordele ved et projekt- eller specialesamarbejde med studerende. De studerende kan være med til at udvikle nye innovative idéer, give jer ny viden eller løse problematikker I ikke selv har tid til at løse i hverdagens fart. Men for at dette kan lade sig gøre, skal I, som virksomhed naturligvis finde nogle studerende at samarbejde med. Det har vi løsningen på. 

Med Sign-up guiden på Excelerate for din virksomhed, guider vi dig gennem sign-up processen, så du kan komme i kontakt med en masse dygtige og passionerede studerende. Hvis der er et godt match, kan dig og din virksomhed få et specialesamarbejde op at køre med nogle studerende. 

Processen trin for trin – Sådan finder I studerende til et projektsamarbejde

Først skal du gå ind og tilmelde en profil på Excelerate

For at lave en bruger, skal du udfylde information til login og vælge den “Professional” account type. Herefter klikker du på “sign up” knappen og du vil blive bedt om at udfylde følgende:

  • Først trin. Personlig information (personal information)
  • Andet trin. Dit interesseområde (area of interest)

Når du har oprettet en bruger, skal du registrere din virksomhed for at kunne matche med en studerende/studiegruppe. Derfor skal du klikke på “Register your company”. 

Udfyld detaljer omkring din virksomhed og klik så på “Register your company”:

Sign-up guiden på Excelerate for din virksomhed

Når din virksomhed er registreret på hjemmesiden, kan du klikke på “Find collaboration” fra menuen til venstre på siden. Her kan du som virksomhed finde de studerende, som du potentielt få et specialesamarbejde med.

Sign-up guiden på Excelerate for din virksomhed

Når du gør det, bliver du sendt videre til siden hvor de studerende har uploadet deres specialebeskrivelser. Specialeoplæg fra studerende kan du frit bladre igennem og du kan tilføje filtre efter henholdsvis hvilken uddannelsesgrad eller semester, du ønsker de studerende skal have eller være på:

Specialebeskrivelser
Excelerate

Når dig og din virksomhed har fundet en specialebeskrivelse, der virker interessant for jer, kan du klikke på “Start collaborating” for at komme i kontakt med de studerende. Det er godt at have in mente, at du som virksomhed kan vælge flere specialebeskrivelser og kontakte flere studerende på én gang. En form for multi dating:

Sign-up guiden på Excelerate for din virksomhed
Excelerate

Dernæst skal dig og din virksomhed kontakte de studerende, som I er interessede i at mødes med og have et potentielt specialesamarbejde med. Du kan klikke på de fordele, som dig og din virksomhed kan tilbyde de studerende under specialesamarbejdet. Herefter klikker du på “Request interview” og du sender anmodning videre til de studerende:

Specialesamarbejde med studerende
Excelerate

For at se de samtaler, du har med de studerende, skal du som virksomhed klikke på “Your company” i menuen. Du kan se status på samtalen ved at klikke på “View”:

Samtaler med studerende
Excelerate

Efter at en studerende/studiegruppe har accepteret din forespørgsel på et møde, vil de få tilsendt din virksomheds kontaktoplysninger. Dernæst ligger bolden hos de studerende, og du må vente til at de studerende svarer. Når de studerende svarer, kan dig og din virksomhed blive enige om at mødes for at diskutere og tale om specialebeskrivelsen og det potentielle specialesamarbejde I kommer til at have.

Efter mødet så er det de studerende, der først skal kontakte dig og din virksomhed, hvis de er interesserede i samarbejdet. Du vil få en mail, når de studerende har accepteret samarbejdet, samtidigt med at det også vil fremgå på din virksomhedsprofil på Excelerate:

Sign-up guiden på Excelerate for din virksomhed

Hvis dig og din virksomhed også er interesseret i et specialesamarbejde med de studerende I har talt med, så bekræfter I samarbejdet ved at betale for Excelerate servicen. Det gør dig og din virksomhed ved at klikke på “View to confirm” knappen og scroller ned til bunden på siden for her vil betalingsdetaljerne fremgå. Før at dig og din virksomhed gennemfører betalingen, så læs gerne terms and conditions igennem først. Dernæst kan du få lov til at betale og bekræfte specialesamarbejdet:

Sign-up guiden på Excelerate for din virksomhed
Excelerate

Tillykke! Nu er dig og din virksomhed good to go, og du vil modtage en bekræftelsesmail på specialesamarbejdet med de studerende. Held og lykke med det hele!

Sign-up guiden på Excelerate for din virksomhed

Dette var den fulde beskrivelse af Sign-up guiden på Excelerate for din virksomhed – for at komme i kontakt med studerende. Dygtige universitetsstuderende kan nemlig bringe en masse værdi til din virksomhed, så det er bare med at komme i gang! Hvis du har flere spørgsmål vedrørende sign-up eller samarbejdsprocessen, kan du sende os en mail på info@excelerate.dk.