Praktik- og jobmuligheder i Business Danmark

Om os

Business Danmark er den førende danske fagforening med et skarpt fokus på salg og marketing. Med vores dedikation til at levere verdensklasse service til vores 30.000 medlemmer, er vi forpligtet til konstant at udvikle og forbedre branchens standarder. Vi er en organisation, der værdsætter innovation, medlemsservice og faglig udvikling, og vi søger at udvide vores team med talentfulde studerende, der er klar til at gøre en forskel i salgs- og marketingverdenen.


Hvad laver vi?

Business Danmarks kerneaktiviteter inkluderer:

 • Specialiseret support og rådgivning inden for salg og marketing
 • Udvikling af faglige kurser og efteruddannelsestilbud
 • Publicering af brancherelevante nyheder og indlæg

Vi arbejder tæt sammen med vores medlemmer og branchens eksperter for at sikre, at salgs- og marketingprofessionelle i Danmark er bedst muligt rustet til fremtidens udfordringer.


Hvorfor arbejde hos os?

Business Danmark tilbyder en unik mulighed for studerende, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for salg og marketing. Ved at blive en del af vores team får du:

 • Hands-on erfaring med at supportere Danmarks salgs- og marketingprofessionelle
 • Adgang til et bredt netværk af branchefolk og eksperter
 • Muligheden for at bidrage til udvikling af innovative services og tilbud
 • En dynamisk og støttende arbejdskultur, der fremmer personlig og professionel vækst

Er du passioneret omkring salg og marketing og klar til at tage din faglige udvikling til det næste niveau? Så er Business Danmark det perfekte sted for dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores team!

VIRKSOMHEDSINFO

Genveje

Praktikmuligheder hos Business Danmark

Praktikstillinger (2)

Praktikant

Praktikant

Internship

On-site

Rødovre, Danmark

Marketing, Communication & Media

VI SØGER PRAKTIKANTER TIL OPSTART I JANUAR OG AUGUST

Få 3 måneders studiepraktik med fokus på salg og relationsskabelse med det formål at skabe værdi og loyalitet blandt vores medlemmer samt sælge studiemedlemsskaber til nye studerende.

Du vil blandt andet skulle arbejde med

 • Eventeksekvering og eventoptimering: Du kommer rundt i hele landet på messer,
  karrierestande samt hjælper til foredrag og workshops
 • Salg og relationsskabelse: telefonisk salg via leads, salg på events rundt i landet samt have ansvaret for udvikling af egen portefølje.

Vi har mange års erfaring med at have praktikanter, og derfor er det vigtigt for os, at du trives som praktikant. Du bliver fra dag ét en del af vores team ”Karrierestart”, hvor du får ansvar for salg mod de studerende på danske erhvervsakademier.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingslederen, og du bliver en del af et ungt og dynamisk team, hvor ikke to dage er ens.

Du brænder for at dygtiggøre dig i marketing ved at udbygge din værktøjskasse i salg og bringer både drive og engagement til dit arbejde. Du taler og skriver både tydeligt dansk og engelsk. Det er et krav at du har kørekort.

Vi leder efter en person, som

 • Er mødestabil og pålidelig: Din punktlighed er afgørende, da arbejdet indebærer fastsatte telefontider og nøje planlagte arrangementer, hvor din tilstedeværelse sikrer vores teams effektivitet og professionalisme.
 • Har en struktureret tilgang til dine opgaver: Du er organiseret og effektiv i din måde at
  håndtere opgaver på. Du sikrer at alle opgaver du får bevæger sig fremad planmæssigt og at deadlines overholdes.
 • Er resultat- og detaljeorienteret: Din fokus ligger på at opnå konkrete resultater, samtidig med at du ikke overser de små, men vigtige detaljer, der kan gøre en stor forskel.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mange. Det kunne bl.a. være:

 • Markedsføringsøkonom
 • Serviceøkonom
 • International Handel og Markedsføring

Eller noget helt fjerde. Så længe at din uddannelse giver mulighed for 3 måneders ulønnet praktik, er du velkommen som praktikant i Business Danmark.

Apply here

Praktik - Handelsøkonom

Praktik - Handelsøkonom

Internship

On-site

Rødovre, Danmark

Business & Economics Marketing, Communication & Media

VI SØGER PRAKTIKANTER TIL OPSTART I AUGUST

Det kommer du til at arbejde med

Business Danmark er den eneste fagforening og a-kasse med 100% fokus på salg og marketing. Den afdeling du kommer til at arbejde i, er Karrierestart. En afdeling i Business Danmark, der står 100% til din rådighed som studerende samt nyuddannet. Vi er eksperter indenfor alle salgs- og marketinguddannelser, og vi er enormt stolte af, at vi hvert år hjælper tusinder af studerende gennem deres studietid og ud i drømmejobbet, for derefter at være en god karrierepartner resten af tiden i deres arbejdsliv

Dine arbejdsopgaver centrerer sig om segmentet ”salg- og marketingstuderende” på landets erhvervsakademier. Alt sammen med det formål at skabe værdi og loyalitet blandt vores medlemmer samt sælge studiemedlemsskaber til nye studerende.

Opgaverne er bl.a.

Salg og værdiskabelse for målgruppen

 • Du kommer rundt i hele landet på messer, karrierestande samt hjælper til foredrag og workshops
 • Du får din egen portefølje af leads, som du skal pleje og udvikle


Udvikling af vores salgsaktiviteter

 • Du er med i frontlinjen og derfor en vigtig person i udvikling af vores salgsaktiviter såsom; foredrag, messemateriale osv.

Alt efter hvilket talent du udviser i din praktikperiode, vil du få eget ansvarsområde. Det kan f.eks. være ansvarlig for winback, CV-sparringer eller contentudvikling. 

Vi har mange års erfaring med at have praktikanter, og derfor er det vigtigt for os, at du trives som praktikant. Du bliver fra dag ét en del af vores team ”Karrierestart”, hvor du får ansvar for salg og markedsføring mod de studerende. Konkrete opgaver vil blive planlagt i samarbejde med dig ud fra dine interesser og udviklingsønsker.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingslederen, og du bliver en del af et ungt og dynamisk team, hvor ikke to dage er ens.

Praktik hos Business Danmark er noget for dig, som kan tage initiativ og ejerskab over dine opgaver. Det er vigtigt, at du forstår at indgå i et team og arbejde sammen på tværs af både alder og professioner. Du vil stifte bekendtskab med både salgs- og marketingsopgaver for, at du kan lære mest om målgruppen.

Hvem er du?

En handelsøkonom med drive og engagement.

Apply here

Match med Business Danmark

Opret en profil på Excelerate for at matche med virksomheden.