Praktik- og jobmuligheder i
Adwise Media

Om os

Adwise Media er en dynamisk dansk virksomhed, der siden 2015 har revolutioneret digital marketing med et skarpt fokus på Google Ads, SEO, og skræddersyet webdesign. Vores kerne er drevet af passion og faglighed, hvilket har ført os til at blive et førende bureau inden for vores felt. Vi skaber mærkbare resultater for vores kunder ved konstant at jagte den laveste pris pr. konvertering, designe hjemmesider, der matcher vores kunders forretninger til perfektion, og sikre topplaceringer på Google.


Hvad laver vi?

Vores daglige arbejde omfatter:

 • Jagt på optimal performance i Google Ads.
 • Design af hjemmesider, der nøje afspejler kundens brand og behov.
 • SEO-optimering for at sikre vores kunders synlighed og succes på Google.

Med et team af over 20 specialister inden for webdesign, SEO, Google Ads, og sociale medier, sikrer vi, at vores kunder altid er et skridt foran konkurrenterne.


Hvorfor arbejde hos Adwise Media?

Adwise Media er ikke kun et arbejde; det er en chance for at blive del af noget større:

 • Du bliver en del af et team, hvor passion for faget er den største drivkraft.
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling gennem en klar udviklingsplan fra starten af din karriere.
 • En unik kultur, hvor vi værdsætter sjov, samarbejde, og innovation både i og uden for arbejdstiden.
 • En fleksibel arbejdskultur med vægt på både hjemmearbejde og sjove teamaktiviteter.

Er du passioneret omkring digital marketing og klar til at bidrage med din ekspertise? Så er Adwise Media det perfekte sted for dig. Uanset om du er ny i branchen eller allerede har erfaring, søger vi altid efter nye talenter, der ønsker at vokse med os. Bliv en del af vores succesfulde team, og hjælp os med at fortsætte vores vækstrejse.

VIRKSOMHEDSINFO

Genveje

Praktikmuligheder hos Adwise Media

Praktikstillinger (3)

Administration og bogføring - praktik

Administration og bogføring - praktik

Internship

On-site

Albertslund, Danmark

Business & Economics

Specialiser dig i administration og Bogføring – 100 Dage til Succes er Danmarks bedste Praktikantprogram

Er du i gang med at uddanne dig til finansøkonom, og brænder du for økonomi og administration, så er vi den helt rigtige praktikplads for dig.

Igennem vores 100 dage til succes forløb, vil du lære alt hvad der skal til i den administrative, og økonomiske del af at drive en virksomhed.

Vores praktikforløb tager dig blandt andet igennem følgende
Debitorstyrring herunder:

 • Fakturering.
 • Kreditering.
 • Rykker procedure.
 • Inkasso procedure.
 • Klargøring af sager til advokat.

Bogføring herunder:

 • Afstemning af kontoer.
 • Bogføring af købsbilag.
 • Bogføring af betalinger.

Administration:

 • Ansøgning om lønrefusion.
 • Ansøgning om virksomhedspraktik.
 • Ansøgning om løntilskud.
 • Ligge fakturaer til godkendelse i banken.
 • Indkøb af kontorartikler, møbler, computerudstyr, kaffe, m.m.
 • Administration af indkøb.

Hvorfor er 100 dage til succes det bedste praktikant-program

Vores 100 dage til succes forløb er kendetegnet ved at være ekstremt praksisnært.
90% af de opgaver du kommer til at udfører, har vi dokumenteret med videoguides på vores online platform. Så med andre ord, får du altså 15 års erfaring med drift af virksomhed kogt ned til et enkelt praktikforløb, hvor du bliver 100 meter mester i alle de administrative, og økonomiske udfordringer som dansk erhvervsliv møder hver dag.


Administration af flere forskellige virksomheder

I vores 100 dage til succesforløb, vil du være med til at administrere flere forskellige virksomheder. Pt. er vi ejere -og medejere af 4 medie -og marketingfirmaer, hvor vi sidder med det overordnede administrative ansvar.

Når du starter, kan det sagtens være flere, det giver dig den helt klare fordel at du på et enkelt praktikforløb, kan få lov at arbejde med en bred vifte af processer og systemer. Så du kan komme ud på den anden side, og være omstillingsparat og have en bred viden.

Ingen løfter her, da gode muligheder ofte kommer ud af ingen ting – men hvis du gør det godt og dit praktikforløb falder heldigt, vil det også være muligt, at du i løbet af din praktikperiode kan være med til at lave en økonomisk analyse på et opkøb, da vi i øjeblikket er i markedet for konsolidering af vores konkurrenter ind i vores koncern.

Mentorforløb

Som praktikant er sandsynligheden for at du har stiftet bekendtskab med de arbejdsopgaver du kommer til at lave, fra mere end et teoretisk perspektiv allerede inden opstart ikke særligt stort og det er vi fuldstændigt bevidste om.

Derfor får du tilknyttet en erfaren mentor med mange års erfaring inden for bogholderi og administration, som du kan sparer med igennem hele forløbet. Vi kører 1:1 mentoring, så du altid ved hvem du skal gå til, når der er spørgsmål til forskellige opgaver.

5 måneders praktiskerfaring

Når du skal ud i praktik er sandsynligheden for, at du lige om snart skal ud og lande dit første job i erhvervslivet relativt stor. Derfor skal du selvfølgeligt bruge så meget tid som overhovedet muligt, på de ting du snart skal ud og være ansat til at lave. Derfor har vi valgt at forlænge vores praktikantprogram med 2 måneder ifht. hvad du formentligt er blevet stillet i udsigt fra din skole. 

Det giver dig den fordel, at du får meget mere hands on erfaring end de medstuderende, som du skal ud at kæmpe om jobs med lige om lidt. Samtidigt kan vi som virksomhed tillade os, at give dig langt flere færdigheder og investere meget mere i at forankre dig hos os, end vi ville kunne hvis du kun var her i 3 måneder. 


Kommer jeg så ikke bagud med min hovedopgave?

De fleste studerende ved godt, at erhvervserfaring og faglighed, er det som bliver vægtet højest når man kommer ud på den anden side af sin uddannelse. Men når det så er sagt, er det de færreste af os der kan undgå at lade sig rive med, når først ens praktikvejleder ringer 2 måneder inde i praktikperioden, og der er praktikrapport og problemformulering på menuen.

Derfor vil din arbejdsopgave hver fredag her hos os være, at skrive praktikrapport og hovedopgave. På den måde kommer du til at være foran den første del af din praktikperiode, og være 100% med når det hele skal afleveres til sidst.

Erkendtlighed på 3000 kr.

De fleste studerende kan formentligt relatere til, at penge ikke rigtigt hænger på træerne. De fleste er også nødt til at, gå markant ned i tid på deres respektive studiejobs. 

Derfor tilbyder vi det der hedder en erkendtlighed igennem hele praktikperioden. Det eneste krav er, at du i gennemsnit levere 5 timers effektivt arbejde om dagen.

Lyder det interessant?

Er du enig i at det lyder som det absolut fedeste praktikforløb du er stødt på, og har du vindermentalitet og drive.
Så ansøg om optagelse med det samme vi har kun 1 enkelt ledig praktikplads, så du skal være hurtig.

Apply here

Design og Konvertering - praktik

Design og Konvertering - praktik

Internship

On-site

Albertslund, Danmark

Marketing, Communication & Media IT & Computer Science

Hos Adwise Media og Forretningsfilm.dk er vi ikke bare gode til, vi er blandt landets absolut bedste, når det kommer til Webdesign, Videoproduktion og Digital Marketing. Vi laver alt i digital marketing. Herunder:

 • Hjemmesider i Wordpress, Elementor
 • Søgemaskineoptimering, SEO
 • Google Ads
 • Contentmarketing
 • Social Marketing
 • Videoproduktion
 • Grafisk design
 • m.m.

Fordelen for dig som Praktikant

Uanset om du er multimediedesigner, digital konceptudvikler, datamatiker eller webudvikler, så giver et praktikforløb hos os mening. Vi har igennem de sidste 7 år arbejdet intensivt med, at udvikle det vi, som en del af den digitale elite mener, er Danmarks uden sammenligning bedste praktikantprogram.

"100 dage til succes" har til formål, at gøre dig til en dygtig webdesigner med forståelse for konverteringsoptimering og SEO. Forløbet er i modsætning til mange andre praktiksteder ikke bare en praktikant-fabrik, der avler gratis arbejdskraft. Hos os er praktikantprogrammet hjertet her i forretningen.

Vi er 100% afhængige af, at du bliver en dygtig webdesigner, da 90% af vores, nu mere end 30 Web & Marketing-folk, er udlært igennem "100 dage til succes". Hver sæson skal vi som minimum kunne ansætte 40-50% af vores praktikanter, hvis vi skal kunne følge med på den stigende efterspørgsel, der er på vores ydelser.

Men vi ansætter også kun de mest talentfulde mennesker, hvilket betyder, at vi skal have det absolut bedste praktikantprogram. Det betyder til syvende og sidst for dig, at uanset om du kommer til, at arbejde her eller et andet sted efter endt praktik, så vil du være markant bedre stillet end dine medstuderende, når I skal ud og jagte de samme stillinger.

Få en solid erhvervserfering uden at gå på kompromis med din hovedopgave. Vores sidste hold multimediedesignere fik alle sammen 12 i deres hovedopgave.

De fleste studievejledere og rekrutteringsansvarlige rundt omkring i virksomhederne, kan formentligt fortælle jer, at sidste gang nogen kigger på jeres eksamensbevis er den dag i får det udleveret. I vores branche fortæller et eksamensbevis nemlig intet om dine færdigheder inden for design og videoproduktion.

Vi kigger i stedet på dine referencer på hjemmesider og videoer, så vi kan se hvilken kvalitet du vil kunne tilbyde vores kunder. Så set fra et jobmæssigt perspektiv, er det en kæmpe fordel, at du gennem "100 dage til succes" får 30+ referencer med i bagagen.

If you can’t beat them join them

Vi har 15 års erfaring med rekruttering af design-, video- og marketingfolk og ved, at eksamenskarakteren ikke er vigtig i forhold til videre karriere. Dog må vi også bare anerkende, at de fleste med vindermentalitet ikke kan undgå at jagte en topkarakter.

Derfor har vi indført et nyt tiltag i vores praktikantprogram "100 dage til succes", hvor man hver fredag arbejder på sin praktikrapport og hovedopgave. De fleste synes det er svært at opfinde en interessant og innovativ case, der er teknisk nok, til at give en høj karakter.

Derfor ender rigtigt mange med at lave endnu en portefølje, når de skal i gang med deres hovedopgave. Det er både uinspirerende for dig, fordi det formentligt er den 10'ende i samlingen. Men det er mindst lige så uinspirerende for din lærer og din sensor, og det er svært at give et 12-tal, når man har siddet og kedet sig i en time.

Vores sidste praktikanter lavede følgende:

Innovation og kreativitet er det vi lever af

Den problemstilling har vi overhovedet ikke her hos os, vi har massere interne projekter, der med fordel kan laves som hovedopgave. Fordelen for dig, ved at lave en af vores interne projekter, er at vi er villige til at investere i premium plugins, som en anden praktikvirksomhed ikke er villige til at købe, til din næste portefølje.

Men vi kan også med ro i sjælen investere den tid, der skal til, for at lære dig alle de fede metoder, så opgaven bliver løst ift. best practice på området. Det at finde et projekt, der er tilpas teknisk til dit eget niveau, men stadigt innovativt og banebrydende hjælper vi også med.

Kursusportal med abonnementsbetaling 

Den ene af vores praktikanter, byggede en online kursusportal med abonnementsbetaling. Han havde selv lavet det første minikursus og portalen er 100% funktionel. 

Portalen kommer, når den er opdateret med kurser, til at være målrettet skolerne, så de får praksisnære og brugbare kurser, der er relateret til arbejdslivet i salg, design og marketing. 

Abonnementsportal på linkbuilding 

Vores anden praktikant, hun lavede en abonnementsplatform, hvor man kunne abonnere på køb af links. Konceptet var supersimpelt. 

Virksomheder og marketingbureauer bruger mange ressourcer på at finde og købe links, der skal få deres website højere op på Google. Med denne portal, betaler du blot en fast pris pr. md. og skal så på ingen måde bekymre dig om, at finde gode relevante links til din linkbuilding. Abonnementerne varierede i pris og antal links. 

En lille ekstra feature var, at man kunne købe SEO-tekster ad hoc på sitet. Du kan læse mere om vores forløb og se eksempler på, hvad du vil kunne producere på følgende websites: Multimediedesign-praktikant.dk eller digitalkonceptudvikler.dk

Apply here

Marketing - praktik

Marketing - praktik

Internship

On-site

Albertslund, Danmark

Marketing, Communication & Media

Brænder du for marketing? Kunne du tænke dig at kickstarte din karriere i et marketing-bureau, der vækster deres kunders forretninger?

Vi oplærer dig, så du skaber værdi for vores kunder. Hvis du skaber værdi for vores kunder, vil du være en kvalificeret kandidat i minimum 90%, af alle marketingbureauer og marketingafdelinger i Danmark.

Hvilke værktøjer kommer du til at arbejde med?

 • SEO/ Søgemaskineoptimering
 • Google Ads/ Ad Words
 • Facebook Ads og Organisk
 • WordPress og hjemmesideopsætning
 • Tekstforfatning (målrettet brug af AI til markedsføring)
 • Linkbuilding
 • Content Creation
 • Kommunikation med rigtige kunder

Med andre ord, får du færdigheder inden for stort set alle discipliner der hører under digital marketing. Hvis du vil det, kommer du også til at være rigtigt god til det, når du er færdig.

Tænker du også, at det lyder for godt til at være sandt?

Så er du helt sikkert ikke den eneste. Derfor vil jeg ganske kort forklare dig hvorfor, det kan lade sig gøre og hvorfor, vi bekymrer os, så meget mere om vores praktikanter, end de gør, alle de steder.

14 dages spændende onboarding

De første 14 dage af dit praktikforløb er onbording. I onbording perioden arbejder du med et personligt projekt, hvor du kommer til at lave din egen hjemmeside. Det er ikke en standard case, som dem I ofte møder på skolen. Denne hjemmeside vil typisk være en form for portal, der ud over at være en forankret del af vores, efterhånden store, linknetværk også kommer til at generere leads til vores søsterselskab, der videresælger disse. Så absolut ikke en ligegyldig opgave. Tværtimod en af de vigtigste opgaver her i forretningen.

Fordelen ved denne type opgave for dig som praktikant er, at selv store fejl ikke har konsekvenser for vores kunders performance. Det betyder for dig som praktikant, at du ikke skal være nervøs for, at lave fejl. Vi ved nemlig af erfaring, at os, der har lavet flest fejl, også er dem, der er blevet dygtigst. For det er os, der har presset den til grænsen og eksperimenteret med vores fag.

Mentor-forløb

Som praktikant i Adwise Media, vil du agere sidekick for en af vores erfarne marketing managers. 90% af vores mentorer er selv oplært og uddannet hos os, igennem vores 100 Dage til Succes program. De ved altså, hvad det vil sige at være i dine sko. De har allerede alle de færdigheder, som du har behov for at få, hvis du skal være klar til arbejdsmarkedet efter din praktikperiode.

Arbejde med rigtige kundecases

Når du er igennem dit onbording-forløb, skal du til at arbejde med rigtige kunder, der betaler rigtige penge for det du laver. Det betyder også, at de leverancer de får, skal være i en lige så høj kvalitet, som den de er blevet stillet i udsigt til, da de lavede kontrakten med os. 

Derfor har din mentor altid det endelige ansvar for de opgaver du laver, og kvalitetssikre alt dit arbejde, inden det bliver lagt online. På den måde, skal du som praktikant bare gøre dit bedste hver gang, så bliver resultatet altid perfekt. 

Skulle du have løst en opgave forkert, så får du god konstruktiv feedback fra din mentor, så du lærer hvordan man gør det rigtigt og kunden får leveret en service i en lige så høj kvalitet, som den din mentor ville have leveret.

Oplæg og kurser

Som en del af forløbet, vil der komme forskellige oplæg om bl.a. Holistisk marketing, SEO, Ad Words, Social, Content Creation, Kommunikation m.m. De forskellige oplæg er fordelt ud over hele praktikperioden. 

Online kurser og praksisnære videoer 

Det er selvfølgelig fedt med oplæg og faglig sparring. Vores erfaring er dog, at det er de færreste, der kommer ud fra et 1,5 timers oplæg og husker meget mere end 20%, af hvad der er blevet sagt. Særligt når det gælder ting, der skal være praksisnære, er det en kæmpe fordel, at vi har vores egen kursusportal, hvor der både er forskellige mini kurser og mere end 300 videoer, der dokumenterer hvordan vi gør det, her hos os. Det vil sige, at du kan få en næsten hvilken som helst opgave, uanset hvor teknisk den er. 

Med de redskaber vi har givet dig, kan du løse den til perfektion, ved at følge den tilknyttede video guide. Det er noget, der giver selvtillid. Det er vel også en af hemmelighederne til, at vores medarbejdere og praktikanter er så dygtige. For i virkeligheden får du serveret 15 års erfaring med marketing i et format, der gør det muligt for dig, at løse opgaver, der reelt er langt over dit niveau. 

Når du har løst opgaverne et par gange, så har du lært det og repræsenterer reelt den samme værdi, som ham, der har været i branchen i 15 år. 

5 måneders erfaring uden at gå på kompromis med din hovedopgave 

Hvis du stadigt læser med her er der en stor sandsynlighed for, at næste skridt efter at du har fået din eksamen er, at du gerne vil ud i erhvervslivet. 

Så hvis du drømmer om at gøre karriere i marketing, så skal du selvfølgeligt bruge så meget tid på marketing, som overhovedet muligt op til, at du skal ud og sende ansøgninger. Derfor er det ikke helt uvæsentligt, hvilket praktiksted du vælger og hvordan deres praktikforløb er struktureret. 

Hos os har vi 1 primært formål, når vi headhunter praktikanter. Vi skal kunne ansætte så mange som muligt bagefter. Derfor er vores forløb struktureret, så det der kommer ud på den anden side af praktikforløbet, er en fuldblods marketing-manager, der er klar til at få sin egen kundeportefølje. Det er ikke muligt på kun 3 måneder, derfor har vi forlænget det til 5 måneder. 

Vi skriver hovedopgave om fredagen 

Vores ensporede fokus har alle dage været at minimere stress for vores medarbejdere og praktikanter. Derfor har vi tilrettelagt det sådan, at fredagens arbejdsopgave for vores praktikanter er at skrive hovedopgave og praktikrapport, her på kontoret. 

Det er ikke noget vi kun gør for vores blå øjnes skyld. Men vores erfaring er, at vi får mere ud af vores praktikanter, når de er forud på deres skoleopgaver. 

Sig dit studiejob op og lad marketing være din levevej 

Det kan være stressende at gå direkte fra en 8 timers arbejdsdag og direkte videre, til en 5 timers vagt på tanken. Som nævnt performer vi bedst, når vi ikke er stressede. Derfor er vores målsætning også, at vores praktikanter skal lade batterierne op, når de ikke er på arbejde hos os. 

Derfor tilbyder vi mulighed for 3000 kroner i det, der hedder erkendtlighed hver måned, igennem hele forløbet. 

Det eneste krav der er, for at få udbetalt sin erkendtlighed er, at du opnår dine minimumsleverancer, der er sat superkonservativt. Vi har en forventning om, at du leverer 5 timers effektivt arbejde om dagen i gennemsnit over en hel måned. Så har du leveret det, der i vores bog, er en ekstraordinær indsats og har gjort dig fortjent til din erkendtlighed. 

Så er du klar til at ansøge om optagelse! 

Nu kan du formentligt se, hvorfor det giver mening at tage din praktik i Adwise Media, som en del af vores 100 dage til succes forløb. 

Bemærk at dette opslag primært er relevant for dig, der har ambitioner om, at komme ud i arbejdslivet efter endt praktikforløb. 5 måneder hos os er lang tid, hvis du allerede nu ved 100%, at du skal læse videre, når du er færdig. 

De ansatte, som har været i tvivl om hvorvidt de blev nødt til at læse videre, for at opnå de færdigheder, der skulle til ude i arbejdslivet, har i løbet af praktikken fundet ud af, at man lærer enormt meget i praktikforløbet. Efterfølgende er de blevet ansat her - så hellere ansøg, hvis det er det, der holder dig tilbage. 

Bonus info 

Vi har fantastiske faciliteter for vores praktikanter og medarbejdere. Herunder: 

 • Bordfodbold og bordtennis til pauserne 
 • Lækker madordning, der er gratis for dig som praktikant 
 • Gode ergonomiske arbejdsstationer 
 • Fede firmaarrangementer. Senest har vi haft gokart, julefrokost, sommerfest, paintball, escaperoom, fodboldgolf, floating og diverse restaurant besøg m.fl. 
 • Kaffeordning (du behøver kun hente til dig selv) 
 • De mest fantastiske kollegaer, der betragter dig som en ligemand/kvinde 
 • Løbende konkurrencer om gavekort m.m. 
 • Gode muligheder for job, hvis du gør det godt. Vi ansætter pt. ca. 60% af vores praktikanter inden for de første 6 måneder, efter de har afsluttet deres praktikforløb. Det lyder voldsomt, men vi vækster og hiver kun vindertyper ind på vores 100 dage til succes forløb. 

Så hvis du også er en vindertype med ambitioner, så ansøg med det samme.

Apply here

Match med Adwise Media

Opret en profil på Excelerate for at matche med virksomheden.