Praktik- og jobmuligheder i Balling Brands

Om os

Er du passioneret omkring mode og ønsker at sætte dit præg på den skandinaviske modebranche? Balling Brands, en dansk mode- og marketingbureau, er specialister i at introducere internationale mærker på det skandinaviske marked. Med stor modebevægelse og tidløs stil i fokus, er vi dedikerede til storytelling, indholdsskabelse og målrettet levering til det rigtige publikum.


Hvad tilbyder vi?

Vores kerneværdier inkluderer:

  • Hjerte og dedikation - Vi elsker at arbejde med mennesker og kommunikation og tror på, at vi sammen kan gøre en forskel.
  • Lydhørhed - Vi starter altid med at lytte, for at udvikle en plan, der passer til kundens behov. Deresvision og forretningsramme er essentiel for os.
  • Det levende mærke - Vi har udviklet en holistisk 4-delt strategi, kaldet 'det levende mærke model', der er tilpasset det enkelte mærkes behov.

Vores mission er at sikre, at vores kunders mærker får den opmærksomhed, det fortjener. Vi arbejder sammen om at gøre det muligt.


Hvorfor starte din karriere hos Balling Brands?

At blive en del af Balling Brands betyder, at du:

  • Bliver en del af et team, der brænder for mode og effektiv kommunikation.
  • Arbejder i et bureau, der forstår vigtigheden af et mærkes vision og succes.
  • Bliver involveret i skræddersyede strategier, der sikrer et mærkes succes i Skandinavien.
  • Er med i en proces, hvor mærket bliver levendegjort gennem en målrettet og holistisk tilgang.

Er du klar til at skabe en forskel i modeverdenen og sikre vores kunders mærkers tilstedeværelse på det skandinaviske marked? Balling Brands tilbyder den ekspertise inden for mode og marketing, der er nødvendig for at realisere din karriere. Kontakt os for at starte dit karriere og gøre en forskel i modebranchen.

VIRKSOMHEDSINFO

Genveje

Match med Balling Brands

Opret en profil på Excelerate for at matche med virksomheden.