Praktik- og jobmuligheder i 2030 Builders

Om os

2030 Builders er en førende aktør inden for grøn arbejdsstyrketransformation, baseret i EU og grundlagt af Mia og Gabriela i 2018. Vi er dedikerede til at skabe bæredygtig forandring og kulturel transformation i organisationer ved at gøre bæredygtighed relaterbart og handlingsorienteret gennem vores digitale træningsplatform. Med et stærkt fokus på viden, engagement og praksis kombinerer vi adfærdsændring og gamification for at sætte hver enkelt i stand til at deltage aktivt i bæredygtighedstransformationen.


Hvad tilbyder vi?

Vores mission er at implementere bæredygtighedsstrategier hurtigt og effektivt:

  • En digital træningsplatform, der skaber et støttende miljø baseret på samarbejde for at fremme en ægte bæredygtighedskultur i organisationer.
  • Et sikkert rum til at øve bæredygtighed og udvikle beslutningstagningsevner gennem udforskning af spørgsmål, dilemmaer og personlige fordomme.
  • Integration af afgørende segmentering for store virksomheder, der engagerer medarbejdere på forskellige niveauer: mærker, faciliteter, lokationer, afdelinger.

Vi gør bæredygtighed tilgængelig og handlingsorienteret for alle, og ændrer verden til det bedre.


Hvorfor arbejde hos os?

At blive en del af 2030 Builders teamet betyder, at du:

  • Bliver en del af en passioneret gruppe af bæredygtighedsentusiaster, der stræber efter at gøre en forskel i verden.
  • Arbejder i en innovativ organisation, der prioriterer bæredygtig kulturel transformation og medarbejderengagement højt.
  • Har mulighed for at udvikle dine færdigheder og vokse professionelt i et miljø, der værdsætter samarbejde, innovation og bæredygtighed.
  • Bliver en nøglespiller i at drive bæredygtighedsbeslutninger og handlinger fremad i en tid med afgørende globale udfordringer.

Er du drevet af ønsket om at bidrage til en bæredygtig fremtid og ønsker at arbejde i en organisation, der er førende inden for grøn arbejdsstyrketransformation? Så er 2030 Builders det rette sted for dig. Vi søger løbende efter nye talenter og bæredygtighedsentusiaster, der ønsker at gøre en meningsfuld forskel. Send os din ansøgning, og bliv en del af vores mission om at skabe en bæredygtig fremtid for alle.

VIRKSOMHEDSINFO

Genveje

Praktikmuligheder hos 2030 Builders

Praktikstillinger (1)

Internship with our marketing team

Internship with our marketing team

2024-09-01

Internship

Hybrid

Frederiksberg

Marketing, Communication & Media

We're looking for an enthusiastic individual to join our marketing team on a full-time or part time internship as a Junior Digital Marketing Manager, with a special focus on managing our digital channels. This hybrid role will allow you to split your time between working from our office located in Frederiksberg and the comfort of your home, providing flexibility while ensuring you remain closely connected to our team's collaborative energy. 

Match med 2030 Builders

Opret en profil på Excelerate for at matche med virksomheden.