Praktik- og jobmuligheder i Skjoldby & Co

Om os

Hos Skjoldby & Co, møder du et team af 10 dedikerede specialister med en dyb passion for B2B marketing. Med over 12 års erfaring indenfor digital marketing, garanterer vi et værdiskabende og trygt samarbejde, hvor fokus ligger på at skaffe nye, kvalitetsrige leads til vores kunder. Vores tilgang er baseret på et tæt samarbejde, proaktivitet og en forståelse, der sikrer, at alle leads – varme som kolde – behandles med største omhu og indsigt.


Hvad tilbyder vi?

Skjoldby & Co tilbyder et spektrum af services indenfor B2B markedsføring:

 • Skabelse af skræddersyede marketingstrategier og rådgivning.
 • Effektiv eksekvering af marketingaktiviteter med faste statusmøder og resultatopfølgning.
 • Et team af specialister inden for Google Ads, paid social, SEO og email marketing.

Vores kerneværdier – ordentlighed, gennemsigtighed, læring, holdspil og trivsel – er fundamentet i alt, hvad vi gør. Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe synergier på tværs af kanaler, og vi ser os selv som en integreret del af dit team.


Hvorfor arbejde hos os?

At blive en del af Skjoldby & Co betyder, at du:

 • Vil arbejde i et miljø, hvor læring og personlig udvikling er i højsæde.
 • Bliver en central spiller i et ambitiøst team, der styrker kundernes forretning gennem strategisk og målrettet markedsføring.
 • Er en del af en virksomhed, hvor trivsel og balancen mellem arbejde og privatliv vægtes højt.
 • Får mulighed for at bidrage med din ekspertise i et tværfagligt team og arbejde med en bred vifte af spændende kunder.

Skjoldby & Co er mere end bare et job. Det er en mulighed for at blive del af et tæt sammentømret team, hvor du ikke bare møder op – du gør en forskel. Hvis du er studerende med en passion for digital marketing og søger en plads, hvor teori og praksis mødes, er Skjoldby & Co stedet for dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen til teamet, hvor du får mulighed for at vokse fagligt og personligt.

VIRKSOMHEDSINFO

Genveje

Praktikmuligheder hos Skjoldby & Co

Praktikstillinger (1)

Digital Marketing Praktikant i et af Sjællands mest værdsatte praktiksteder

Digital Marketing Praktikant i et af Sjællands mest værdsatte praktiksteder

Internship

On-site

Roskilde, Danmark

Marketing, Communication & Media

Vi uddanner fremtidens digitale marketing specialister og tilbyder praktikforløb inden for SEO, Google Ads og Paid Social i efteråret 2024. Uanset hvilket spor, du lander på, vil du få stor indsigt i kunderejser og lære hvilke kanaler, der egner sig godt til forskellige behov og formål. Du vil også opnå digital forretningsforståelse, og du vil tage dine første skridt mod at blive enten specialist eller en moderne T-shaped marketer, som arbejdsmarkedet efterspørger.

SEO praktikant
Som praktikant i vores SEO-team kommer du til at arbejde med den moderne markedsanalyse: Søgeordsanalysen.

Du kommer til at lære, hvordan du udarbejder indhold, så det bliver fundet i søgemaskinerne. Har du teknisk interesse og snilde, får du også indblik i alt det SEO-tekniske, der er vigtigt på et website.

Du får hænderne i de nyeste AI værktøjer, og lærer, hvordan de kan bruges i det daglige arbejde med hjemmesideoptimering.

Google Ads praktikant
Som praktikant i vores Google Ads-team kommer du til at arbejde med annoncering på Google.  

Du kommer til at lære, hvordan du analyserer dig frem til at målrette søgekampagner milimeterpræcist mod relevante målgrupper, hvordan du vækster B2B/leadgenererende virksomheder med annoncering, og hvordan du mest optimalt bruger et annoncebudget. 

Paid Social praktikant
Som praktikant i vores paid social-team kommer du til at arbejde med kampagner og annoncering på sociale medier.

Du vil blive bekendt med platforme som LinkedIn, Facebook & Instagram,

Opgaverne vil indeholde contentproduktion, optimering af kampagner, og du vil fordybe dig i målgrupper og kunderejsen. 

I tvivl om din retning? No stress!
Vi ved, at det kan være svært at vælge retning allerede nu, og det ønsker vi ikke, at du stresser for meget over. Gennem vores grundige rekrutteringsproces skal vi nok hjælpe dig med at finde en retning, som du vil stortrives med. 

Hvad forventer vi af dig?

 • Du er studerende og læser en uddannelse inden for business, kommunikation, digitale medier, e-handel, e-business, digital konceptudvikling, cand. merc. EMF eller lignende business- eller marketingsuddannelse.
 • Praktikforløbet under din uddannelse er minimum 10 uger, men kan også være længere.
 • Du har ikke nødvendigvis praktisk erfaring, men du har et højt engagement i din egen udvikling og interesse for digital markedsføring.
 • Du er ansvarsfuld og flittig, og du er god til selv at tage initiativ.
 • Du søger denne praktik, fordi du har lysten til at lære og arbejde med digital markedsføring.

Hvad kan du forvente af os?
Skjoldby & Co er et online marketingbureau med 12 specialister indenfor SEO, Google Ads, Paid Social og data tracking.

Ordentlighed er vores vigtigste kerneværdier, og det skinner igennem i alt, hvad vi laver.

Derfor vægter vi også din uddannelse og læring højt. Det betyder, at du får en stejl læringskurve, men også tid til at reflektere og arbejde på din praktikrapport – eller hvad dit studie kræver.

I 2019 vandt vi prisen som Region Sjælland bedste praktikplads (https://www.zealand.dk/arets-praktikvirksomhed-skjoldby-co/). Det vil være en kæmpe ære, hvis vi kan gentage denne succes.

Du kan forvente, at din arbejdstid ikke er længere end 37 timer om ugen. Vi har tilmed gode flexmuligheder, så du kan tilpasse din arbejdstid med dit eventuelle studiejob. 

Hvis din praktik er SU berettiget, er praktikpladsen også ulønnet. Men er du på et studie, hvor praktikken ikke er SU berettiget eller et studie, hvor din praktik skal være lønnet, er du også meget velkommen. Er lysten og evnerne der, finder vi en løsning med en lønnet praktik.

Vi køber frokost ved Nemlig, som for tiden indeholder rugbrød, bagels, æg, kød-, fiske- og vegetarisk pålæg samt grøntsager og salater. Da det også bliver din frokost, får du selv indflydelse på, hvad vi bestiller.

Du får også disse fordele

 • Sociale arrangementer med blandt andet temabaserede fredagsbarer.
 • Et udvidet netværk med nye, søde og dygtige kollegaer inden for digital marketing.
 • En fast mentor under hele forløbet.
 • Du bliver en del af virksomheden på lige fod med alle andre, hvor din mening tæller.
 • Adgang til fyldt køleskab med drikkevarer og frokost – og du får selv indflydelse på, hvad det skal indeholde.
 • Mulighed for at slå kollegaer og chefen i bordtennis eller pool.
 • Et fornyet CV med relevant og vigtig erhvervserfaring og diplom på det, du har lært.

Vi uddanner fremtidens digitale marketing specialister, og mange af vores praktikanter bliver en del af vores team efter endt uddannelse. Det er faktisk vores målsætning. Derfor gør vi også alt for, at vores praktikanter får et fyldestgørende forløb, hvor de lærer alt, der skal til for et fortsat muligt samarbejde.

Sådan ansøger du
Du har nu læst årsagerne til, at Skjoldby & Co er en meget værdsat og anbefalet praktikplads. Nu ligger bolden hos dig, og hvis vi skal spille sammen, er det her, du skal ansøge.

Apply here

Match med Skjoldby & Co

Opret en profil på Excelerate for at matche med virksomheden.