Praktik- og jobmuligheder i Hovmand Energi

Om os

Hovmand Energi er en ung og moderne familie-drevet installatør virksomhed med speciale i varmepumpe og solceller. Vi går som fag-folk forrest i omstilling til effektive varmeløsninger. Vores installationer bygger på solide håndværkstraditioner, hvor faglig stolthed og godt rør-arbejde er i fokus.

Hovmand Energi er en virksomhed i vækst med adskillige Børsen Gazeller på bagen. Som en del af teamet får du muligheden for at komme med på rejsen og være med til at forme fremtiden imod mere bæredygtige varmeløsninger i de danske husstande. Vi er et energisk og dynamisk team, hvor du sjældent vil opleve, at 2 dage er ens.

VIRKSOMHEDSINFO

Genveje

Praktikmuligheder hos Hovmand Energi

Praktikstillinger (1)

Marketing Praktikant der brænder for at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier

Marketing Praktikant der brænder for at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier

Internship

Hybrid

Avedøre Holme

Marketing, Communication & Media

Er du vores nye marketing talent, der skal styrke vores tilstedeværelse på sociale medier hos Hovmand Energi? 

Som en virksomhed, der værdsætter bæredygtighed, kvalitet og kundeservice, søger vi en marketing praktikant, der kan hjælpe os med at udvikle og implementere en effektiv strategi for vores sociale medier. I løbet af din praktik har du fri mulighed for at spare med vores dygtige eksterne marketing konsulent.

Hvem er Hovmand Energi?

Vi er en familieejet virksomhed, etableret i 2017, er vi specialiserede inden for installation af solceller og varmepumper. Ud over installation tilbyder vi også omfattende service, reparation og vedligeholdelse af solcelleanlæg og varmepumper. Vi er stolte over at være autoriserede inden for både el og VVS.

Vores team

Vores dedikerede team består af tre medejere, Jan, Oliver og Nicolas, der driver virksomheden inden for salg, installation, service og kundehåndtering. Vi arbejder tæt sammen med vores dygtige kollega, Pernille, der koordinerer service og sikrer daglig drift både via mail og telefon. 

Martin, vores regnskabsansvarlige og forretningsudviklende studerende, bringer sin ekspertise inden for økonomi og planlægger at fortsætte sin uddannelse med et dobbelt kandidatprogram, samtidig med at han har interesse i at arbejde sideløbende i virksomheden. Og sidste mand på teamet er vores dygtige VVS-lærling, Ismail, som hjælper til i marken. 

Hvorfor Hovmand Energi?

Som en virksomhed, der værdsætter bæredygtighed, kvalitet og kundeservice, søger vi en praktikant, der kan hjælpe os med at udvikle og implementere en effektiv strategi for sociale medier. Du vil få mulighed for at være en del af et passioneret team, der stræber efter at gøre en forskel inden for vedvarende energi. Og hvis vores samarbejde viser sig at være et godt match, er vi meget interesseret i at tilbyde en fast deltidsstilling efterfølgende.

Vi tilbyder en rolig og behagelig atmosfære på vores kontor i Avedøre Holme i Hvidovre. Her kan du nyde godt af vores knaldgode kaffemaskine og beundre vores flotte saltvandsakvarie. 

Din arbejdsopgaver i Hovmand Energi

Som vores nye Marketing Praktikant vil din primære opgave være at drive og styrke vores tilstedeværelse på vores SoMe-kanaler.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

  • Content creation til vores SoMe (Instagram, Facebook & LinkedIn)
  • Planlægge og eksekvere på vores content strategi på SoMe
  • Content creation til vores hjemmeside
  • Få lov at udfolde din kreativitet med grafisk design, videoredigering, o.l.

Praktisk information

  • Varighed: 3-6 måneder
  • Lokation: Beliggende på Avedøre Holme i Hvidovre
  • Ansættelse: Vi ser en god mulighed at ansætte dig i en studiestilling efterfølgende 

Ansøgning og yderligere oplysninger

Så hvis du brænder for bæredygtighed, har flair for kommunikation og ønsker at arbejde i en dynamisk og engageret virksomhed, så send os din ansøgning i dag!

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til alexander@excelerate.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Apply here

Match med Hovmand Energi

Opret en profil på Excelerate for at matche med virksomheden.