Praktik- og jobmuligheder i FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

Om os

FDB er en førende biofarmaceutisk fremstillingsvirksomhed, der hjælper andre virksomheder med at lave medicin. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder med at finde nye og bedre måder at lave medicin på.


Hvad laver vi?

Vi tilbyder mange forskellige services, herunder:

 • Hjælp til at finde ud af, hvordan man laver medicin
 • Fremstilling af de vigtigste ingredienser i medicin
 • Pakning af medicin

Vi arbejder med virksomheder fra hele verden, der laver nye og innovative medicin.


Hvorfor arbejde hos os?

Hos FDB tilbyder vi en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor du kan gøre en forskel i folks liv. Vi fokuserer på innovation og teamwork, og vi tilbyder vores medarbejdere:

 • Gode lønninger og fordele
 • Muligheder for at lære og udvikle sig
 • Et internationalt arbejdsmiljø
 • En chance for at arbejde med banebrydende medicin

Er du interesseret?

Besøg os til Job- og Karrieredagen hos Zealand for at lære mere om, hvordan du kan blive en del af os.

Vi glæder os til at møde dig!

VIRKSOMHEDSINFO

Genveje

Praktikmuligheder hos FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

Praktikstillinger (1)

Laborantelev søges til QC General Chemistry

Laborantelev søges til QC General Chemistry

Internship

On-site

Hillerød, Danmark

Chemistry Biology

Vil du blive godt klædt på til en spændende fremtid i medicinalbranchen og være en del af vores fantastiske virksomhed? Så søg en laborantelev plads i Quality Control (QC) afdelingen hos FUJIFILM Diosynth Biotechnologies Denmark (FDBD) i Hillerød.

Om jobbet

Du vil blive en del af et testing team i QC; QC General Chemistry (fra 01SEP24). Som en del af praktikperioden vil der evt. være mulighed for kort udveksling til et af de andre QC testing teams (QC microbiology eller QC Bioassay & Virology) og få et indblik i deres arbejde og analysepakke.

I dette team vil du få en meget bred viden omkring mange forskellige analyser der typisk er på en release specification på medicinal produkter. Metoderne er små compendie (USP/EP) metoder som pH, Appearance, Osmolality til mere komplekse metoder som GelChip, SDS-PAGE, Capillar electrophoresis (CE-SDS, cIEF) osv. 

Endvidere supporterer vi produktionen med analyser på vand (TOC, Nitrat, conductivity) og de gasser (CO2, N2 og O2), som bruges i produktionen af lægemidler.

Generelt vil du efter din praktikperiode få godt indblik i og erfaring med:

 • at lave troubleshooting og vedligeholdelse af udstyret og metoderne
 • forberedelse til analyserne, analysekørsler på både Drug Substance (DS) og Drug Product (DP), In-Process (IPC), databehandling, review af data og afrapportering af data og resultater
 • general vedligeholdelse af vores kvalitets system og opretholdelsen af kvaliteten af vores analyser
 • erfaring med GMP og hvad det vil sige at arbejde i et QC-laboratorie hvor vi frigiver medicin til tusindvis af patienter
 • arbejde i og dokumentere udført arbejde i vores Laboratory Inventory Management System (LIMS)
 • arbejde i en virksomhed i vækst, hvor man får et super indblik i hvordan en medicinal virksomhed er sat sammen

Dine kvalifikationer

 • Du har gennemført den teoretiske del af laborantuddannelsen
 • Du taler og skriver engelsk
 • Du er engageret, har gå på mod og er ivrig for at lære noget nyt
 • Du bidrager med et godt arbejdsmiljø i afdelingen (As a team we win & OneQC spirit)
 • Du kan have mange bolde I luften og kan lide at arbejde i et dynamisk firma

Om afdelingen

Quality Control afdelingen består af ca. 230 dedikeret personer opdelt i flere teams – heraf arbejde ca. 90 personer i de 4 nævnte testing teams. Vi arbejder i et travlt og omskifteligt miljø med masser af muligheder for spændende projekter og udfordringer. Vi tester og frigiver løbende medicin på omkring 20 forskellige livsvigtige produkter til forskellige sygdomme så som mutiple scleroses, kræft, gigt og diverse autoimmune sygdomme. Derfor er analysevariationen stor med masser af mulighed for spændende udvikling og en spændende fremtid.

Vi tilbyder

FDBD tilbyder et dynamisk multikulturelt miljø som er i kraftig vækst, hvor medarbejdere er med til at levere resultater af høj kvalitet på vores markedsførte og kliniske produkter. Det kommer du til at bidrage med. Kulturen hos FUJIFILM Diosynth Biotechnologies Denmark (FDBD) er det vigtigste, hvis du spørger vores ansatte hvor vi har fokus på ”As a team we win” og OneQC – sammen er vi stærkest! Vores medarbejdere er de vigtigste i vores virksomhed og vi har meget fokus på #BestPLaceToWork. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, massageordning samt fysioterapi, sundhedstjek og brug af et fitnesscenter. Vi får daglig kaffe serveret af en mobil barista kaffevogn og har en dejlig kantine som tilbyder fredags morgenmad og et månedligt eftermiddag kage arrangement ud over det daglige måltid.  Vi sørger også for at fejre vigtige begivenheder med en klokkeringnings ceremoni som markerer begivenheden. 

 

Din vejleder hos FDBD vil sørge for at du får en god introduktion til opgaverne og det team du vil supportere. Du vil få et praktikforløb med spændende udfordringer, masser af læring og hands-on experience, så du er bedst muligt klædt på som laborant. 

Apply here

Match med FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

Opret en profil på Excelerate for at matche med virksomheden.