Praktik- og jobmuligheder i Frimann Biler

Om os

Vi er to firmaer under samme ejer i form af Frimann Hansen Automobiler A/S og Frimann Biler A/S. Vi har filialer i Nykøbing F, Maribo, Næstved og Vordingborg. Frimann Hansen Automobiler A/S repræsenterer mærkerne Hyundai, Citroen, Fiat, Fiat professionel, Opel, Peugeot, Mitsubishi og Hongqi. Frimann Biler A/S er dedikeret Toyota forhandler og værksted, og vi har for nyligt annonceret, at vi går sammen med 3 andre Toyota forhandlere på sjælland. Fælles for os er, at vi er to virksomheder i udvikling, som absolut ser muligheder frem for begrænsninger. Vi mener at vores medarbejdere er vores absolut vigtigste ressource, og derfor er trivsel og et sundt arbejdsmiljø med plads til alle, noget vi værner ekstra godt om og prioriterer højt!

Hos os kalder vi vores kunder for gæster - det er nemlig sådan vi ønsker at behandle dem! Siden vores start har vi dedikeret os til at tilbyde den bedste service for vores gæster, hvilket gør os til vores gæsters foretrukne bilhuse. Med et dybfølt ønske om at skabe langvarige relationer og sikre glade gæster, stræber vi efter at opfylde vores vision: At være dit foretrukne valg gennem troværdig rådgivning, konkurrencedygtige priser, og et serviceniveau, der behandler vores gæsters biler, som var de vores egne.


Hvad tilbyder vi vores gæster?

 • Et grundigt kendskab til Toyota, Hyundai, Citroen, Fiat, Fiat professionel, Opel, Peugeot, Mitsubishi og Hongqi – selvom vi med glæde servicerer alle bilmærker.
 • Fordele af vores grundige kendskab til Hyundai, Citroen, Fiat, Fiat professionel, Opel, Peugeot, Mitsubishi og Hongqi – selvom vi med glæde servicerer alle bilmærker.
 • En unik kundeoplevelse baseret på vores 5 kerneværdier: smilet, respekt, gennemsigtighed, fleksibilitet, og oplevelser, der sikrer et behageligt og tillidsfuldt samarbejde.
 • Konkurrencedygtige priser, der kan gøre det attraktivt for vores gæster at køre den ekstra mil for service og rådgivning, du kan stole på.

Vi gør os ekstra umage – hver gang, fordi vi tror på, at den bedste forretningspraksis er at behandle gæster, som vi selv ønsker at blive behandlet.


Hvorfor arbejde hos os?

Ved at blive en del af os får du:

 • En arbejdsplads, der vægter medarbejdertrivsel og personlig udvikling højt med skrædersyet udviklingsplan til den enkelte medarbejder.
 • Muligheden for at arbejde i en virksomhed, hvor man møder gæster og kolleger med et smil, respekt og gennemsigtighed.
 • En dynamisk og fleksibel arbejdskultur, der ser forandringer som muligheder og værdsætter langvarige relationer.
 • En chance for at være en del af en historisk og værdibaseret virksomhed, hvor du kan gøre en forskel og bidrage til at skabe unikke kundeoplevelser.

Ønsker du at være en del af et team, der er dedikeret til både medarbejderes og gæsters glæde? Vi byder dig velkommen til at udforske vores ledige stillinger og blive en del af vores langvarige samarbejde, hvor vi sætter en ære i at gøre os ekstra umage for at skabe positive oplevelser – hver gang. Glæder os til at byde dig velkommen, hvor vi sammen kan fortsætte rejsen mod at blive regionens mest anbefalede bilforhandlere.

VIRKSOMHEDSINFO

Genveje

Praktikmuligheder hos Frimann Biler

Praktikstillinger (1)

Vælg selv!

Er du klar til at accelerere din karriere inden for autobranchen? Autobranchen er et yderst interessant sted, og det kan du blive en del af! 

Vi søger ikke en bestemt person/stilling, men leder efter passionerede og dygtige studerende, som har nye ideer eller tiltag. Så hvis man har en ide eller en kompetence, der kan revolutionere nutidens og fremtidens bilmarked, så er vi  lydhør, åbne og klar til det! Det kan være brugen af AI på eftermarkedet og i salg, markedsføring, IT osv. 

Hvad vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed i vækst
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling gennem skræddersyet udviklingsprogram
 • En stærk og støttende virksomhedskultur. 

Vi gemmer altid alle ansøgninger og henvendelser vedr. job/muligheder, og rækker ud til vores netværk af tidligere ansøgere, inden vi laver et egentligt jobopslag på nettet. Tag derfor endelig fat på os, hvis du kunne tænke dig at gøre karriere hos os!

Selv om vi måske ikke kan opfylde dine jobdrømme lige nu, så kan det være vi matcher dig til en stilling i fremtiden! 

Apply here

Match med Frimann Biler

Opret en profil på Excelerate for at matche med virksomheden.