Praktik- og jobmuligheder i Erhvervshus Sjælland - SMV:Vækstpilot

Om os

SMV:VÆKSTPILOT - ET SPRINGBRÆT TIL FØRSTE ANSÆTTELSE

Er du nyuddannet og brænder for at gøre en forskel i små og mellemstore virksomheder? Erhvervshus Sjælland tilbyder gennem puljen SMV:Vækstpilot en unik mulighed for at kickstarte din karriere, når du er færdiguddannet. Som vækstpilot får du chancen for at omsætte din nyligt erhvervede viden til praksis og bidrage til reel vækst og udvikling i en SMV.


Hvad er SMV:Vækstpilot?

SMV:Vækstpilot er pulje for SMV’er, hvor virksomheden får 50% i tilskud til lønomkostninger (max. 15.000 kr.) i op til seks måneder, når de ansætter en ny medarbejder – en såkaldt vækstpilot – til at løse en udviklingsopgave.

Forinden skal vækstpiloten have en uddannelse og være ledig. Hvis du fx har været i praktik eller studiejob i en SMV, så kan SMV:Vækstpilot være en god mulighed for at blive ordinært ansat, når du er færdiguddannet.

Vær opmærksom på, at det er virksomheden, som skal søge SMV:Vækstpilot, hvis de står med konkret udviklingsopgaver og har brug for nye kompetencer.


Brug SMV:Vækstpilot i din jobsøgning

Brug SMV:Vækstpilot aktivt i din jobsøgning, når du er færdiguddannet, hvor du kan gøre SMV’er opmærksomme på denne mulighed. Det er virksomheden, som skal søge SMV:Vækstpilot.

Erhvervshus Sjælland laver ikke match mellem dig og en virksomhed, men giver virksomheden uvildig og faglig sparring undervejs i forløbet, hvis de søger puljen.


Hvad indebærer det at være en vækstpilot?

Som vækstpilot vil du:

  • Blive en nøglemedarbejder i en SMV, hvor du kan sætte dit præg på virksomhedens udvikling.
  • Arbejde med konkrete udviklingsopgaver, der matcher din uddannelse og interesser. Dette kan omfatte alt fra projektledelse og markedsføring til bæredygtighedsstrategier og digitalisering.
  • Få en ordinær ansættelse i en virksomhed, som efter forløbet modtager tilskud til lønomkostningerne fra SMV:Vækstpilot.
  • Få mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, samtidig med at du bidrager til virksomhedens vækst.

Er du klar til at blive en vækstpilot?

Ser du dig selv som en fremtidig vækstpilot, når du er færdiguddannet? Så del denne unikke mulighed med en virksomhed, der står med en udviklingsopgave, der matcher dine kompetencer.

Her er en film, hvor vækstpiloter fortæller om, hvordan det er at være vækstpilot: Værd at vide om Vækstpilot

På vores hjemmeside kan finde mange informationer og case-historier om SMV:Vækstpilot

Match med Erhvervshus Sjælland - SMV:Vækstpilot

Opret en profil på Excelerate for at matche med virksomheden.