Praktik- og jobmuligheder i Contractus

Om os

Contractus specialiserer sig i at levere en unik ekspertise inden for udarbejdelse af kontrakter, forhandling og kontraktindgåelse, samt overholdelse af regulativer og generel kontraktstyring. Med årtiers praktisk erfaring inden for kontraktområdet, inklusive håndtering af efterfølgende kontraktstyring ved levering eller implementering af platforme og tjenester, adskiller vores team sig fra traditionelle advokat- og konsulentfirmaer.

Vi betragter kontrakter og kontraktstyring som en afgørende strategisk del af vores klients forretningsmæssige succes. Kontrakter går på tværs af hele organisationens værdikæde – fra efterspørgsels- og anmodningsplanlægning til prissætning, levering, risikostyring, kanal- og partnerstyring samt rentabilitet. Disse strategiske dokumenter definerer ikke kun, hvad og hvordan man køber, men også hvad man sælger, og de udgør en grundlæggende ramme for, hvordan man driver forretning med klarhed og effektivitet.


Hvad tilbyder vi?

I Contractus får du muligheden for at:

 • Deltage i juridisk- og kommerciel kontraktanalyse.
 • Støtte op om implementering af innovative contract management modeller.
 • Arbejde tæt sammen med erfarne partnere og bidrage til reelle forhandlinger.
 • Få indsigt i compliance for regulerede brancher.

Du bliver en del af et dynamisk miljø, hvor dit arbejde har direkte indflydelse på virksomhedens og kundernes succes.


Hvorfor Contractus?

Som en del af vores team får du:

 • Muligheden for at arbejde selvstændigt samt indgå i et team, der værdsætter initiativ og detaljeorientering.
 • En udfordrende rolle i en virksomhed, hvor professionel vækst og personlig udvikling går hånd i hånd.
 • Arbejde i et ungdommeligt og socialt miljø, som er i konstant vækst.

Er du klar til at påtage dig en central rolle i et selskab, der er en game-changer inden for kontraktstyring og kontraktindgåelse? Har du en skarp analytisk sans og et ønske om at gøre en forskel? Så send din ansøgning til Contractus, og bliv en del af vores succesfulde rejse.

VIRKSOMHEDSINFO

Genveje

Jobmuligheder hos Contractus

Stillingsopslag (1)

Junior Konsulent

Junior Konsulent

Student job

Hybrid

København

Law Business & Economics IT & Computer Science

Initiativrig studentermedhjælper med interesse for kontrakter, IT sourcing og forretning søges 

Contractus er en konsulentvirksomhed i rivende vækst, og vi søger derfor en dygtig og ambitiøs studentermedhjælper, som har lyst til at være med på vores rejse. 

Vil du gerne lære en masse om IT kontrakter; både juridisk, kommercielt og operationelt samt bruge dine kompetencer og teoretiske viden fra studiet i en ny dynamisk virksomhed med fart på? 

I Contractus er vi i gang med at re-modellere den måde, kontrakter typisk håndteres juridisk, kommercielt og operationelt i virksomheder og organisationer. Vores kerneforretning er IT kontrakter, hvor vi er højt specialiserede i koncipering og forhandling samt håndtering af kontrakter (Contract Management) i store digitaliseringsprojekter. Da vi oplever en stor efterspørgsel efter vores ydelser, har vi brug for flere hænder. 

Stillingen:
Som studentermedhjælper vil du blive en del af en virksomhed, der er i konstant udvikling, og hvor kvalitet, læring, arbejdsglæde, respekt og tryghed er i højsædet. Du får mulighed for at sætte dit præg på Contractus, samtidig med at du får indgående træning i kontrakter, forhandling, compliance og contract management.

Til hverdag vil du indgå i tæt samarbejde med de fire partnere i Contractus, der ligeledes er ansvarlige for fordelingen af opgaver.

Vi forventer, at du i gennemsnit arbejder 15 timer om ugen, gerne fordelt på to til tre dage. I forbindelse med eksamener er vi dog meget fleksible omkring din arbejdstid.

Arbejdsopgaverne:
Som studentermedhjælper i Contractus kommer du blandt andet til at beskæftige dig med følgende opgaver:

 • Juridisk- og kommerciel kontraktanalyse
 • Projektstøtte til implementering af contract management modeller
 • Dokumentation f.eks. procesdokumentation
 • Forhandling af kontrakter
 • Compliance ift. regulerede brancher (eksempelvis inden for finans og pharma)

Hvad vi leder efter:

 • Vi forestiller os at du er ved at være færdig med din bachelor eller i gang med din kandidat på jurastudiet eller HA.jur/cand.merc.jur
 • Positiv af natur, effektiv og kan arbejde selvstændigt, såvel som i et team.
 • Tager initiativ og løber med bolden.
 • Detaljeorienteret og tage ejerskab over dine opgaver.
 • Bekendt med og respektfuld over for at arbejde med fortrolige kundeopgaver.

Vi kan tilbyde:

 • Et spændende og udviklende job i en lille fantastisk organisation med masser af humor, energi, gå-på-mod og respekt for hinandens forskelligheder, som vi anser som en styrke.
 • Et job hvor du både har mulighed for at arbejde selvstændigt såvel som i et team med dygtige, støttende og engagerede kolleger. 
 • Vi deler kontor og samarbejder med en startup, som gør, at vi har et ungt og socialt miljø.
 • Et job i en virksomhed der er i vækst, og hvor du derfor har rig mulighed for at udvikle dine kompetencer og din viden om kontrakter, forhandling, compliance kontrakter, forhandling, compliance og contract management.
 • Contractus arbejder primært med IT/Tech leverandører og kunder og gerne inden for de stærkt regulerede industrier; Finance, Life Science, Public. Vores kunder er i dag bl.a. store og mellemstore finansvirksomheder, IT-selskaber, offentlige styrelser mm.

Vi har været i markedet i 8 måneder og har haft en helt utrolig succes. Det betyder dog også, at vi har meget at strukturere og få sat rigtigt på plads endnu. Vi håber således, at du vil finde det interessant og udfordrende at medvirke til at præge og udvikle Contractus’ fremtidige forretning.

Arbejdssted
Du vil komme til at arbejde på vores kontor på Island Brygge, Kigkurren 6 4., 2300 Kbh S.

Ansøgningen og yderligere oplysninger
Hvis du synes, at ovenstående lyder som noget for dig, vil vi opfordre dig til at sende din ansøgning + CV via Excelerate.dk, da vi løbende afholder samtaler.

Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Partner, Gert Grann Jacobsen: gert@contractus.dk, eller Partner, Nicolas Holstein Trebbien: nicolas@contractus.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Apply here

Match med Contractus

Opret en profil på Excelerate for at matche med virksomheden.