Praktik- og jobmuligheder i BusinessHouse

Om os

BusinessHouse står som det største kontorfællesskab i Roskilde centrum, en dynamisk hub for selvstændige, ejerledere, iværksættere, og erhvervsildsjæle. Med sin privilegerede beliggenhed er BusinessHouse kun et stenkast fra Roskilde Station og omgivet af byens pulserende liv med adgang til caféer, restauranter, og butikker. Vores faciliteter spænder fra moderne kontorlokaler og møderum til et podcaststudie og en række andre fordele designet til at optimere din arbejdsdag.


Hvad tilbyder vi?

BusinessHouse er mere end blot et kontorfællesskab, det er et sted, hvor faglighed møder fællesskab:

  • Få minutters gang fra Roskilde Station og adgang til hundredevis af gratis parkeringspladser.
  • Et udvalg af lækre kontorlokaler, topmoderne mødefaciliteter, og eksklusive netværksarrangementer.
  • Et dynamisk netværk, BusinessHouse Friends, hvor du kan møde og udveksle ideer med ligesindede fra forskellige brancher.
  • Adgang til sociale og faglige arrangementer, der både styrker din professionelle udvikling og bidrager til et stærkt fællesskab.

Vores ejendomme i Jernbanegade byder på både erhvervs- og private lejemål, der tilbyder fleksible løsninger tilpasset dine behov.


Hvorfor arbejde hos os?

Som en del af BusinessHouse får du en unik mulighed for at:

  • Blive en del af et forretningsorienteret fællesskab, der værdsætter åbenhed og samarbejde.
  • Udvide dit professionelle netværk og samarbejdsmuligheder gennem vores eksklusive netværksgruppe, BusinessHouse Member.
  • Arbejde i hjertet af Roskilde med nem adgang til byens faciliteter og transportmuligheder.
  • Nyde en arbejdsplads, hvor der lægges vægt på både din professionelle udvikling og velvære med adgang til en række sociale aktiviteter.

Er du studerende med interesse for erhvervslivet, iværksætteri, eller netværksopbygning, og søger du et miljø, hvor du kan vokse professionelt samtidig med, at du bidrager til fællesskabet? Så er BusinessHouse det perfekte sted for dig. Vi søger løbende engagerede studerende, der ønsker at støtte vores drift og udvikling, og som værdsætter muligheden for at blive en del af et unikt erhvervsfællesskab i Roskilde.

VIRKSOMHEDSINFO

Genveje

Match med BusinessHouse

Opret en profil på Excelerate for at matche med virksomheden.